Мъжете си падат по големи цици, защото нямат

Представителите на силния пол възприемат гърдите като забележителен природен феномен

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка: rozali.com

Мъжете си падат по големи цици…защото нямат

Жените с малки цици живеят с илюзиите, че мъжете харесват малките им цици. Нищо подобно. Мъжете може да са влюбени в тях и да ги обичат по безброй други причини, въпреки че имат малки цици, но истината е една: мъжете си падат по цици.

Мъжете си падат по цици, защото си нямат. Затова възприемат циците като забележителен природен феномен. Колкото по-големи са, толкова повече “туристи” привличат.  Собственичките на малки цици да не се ядосват, защото това са просто сухи факти.

За пореден път мащабно проучване сред представителите на силния пол, проведено от учените от университета в Уелингтън, установи, че повечето мъже гледат жените в гърдите при първата си среща с тях.

Цицоманите са около 47% от изследваните мъже. За сравнение, романтиците, които първо гледат жената в очите са по-малко от 20%.

Останалите 33% от пръв поглед фиксират женските бедра и талията. Със сигуроност  тези, които са пропуснали циците след първата си наблюдателна атака, още на втората или третата ще проучат тази примамлива част от женското тяло.

Някои учени обясняват мъжката цицомания с еволюцията. Жените с по-големи цици и по-тесен ханш имат по-високи нива на хормони и са по-плодовити. Самите учени признават обаче, че основната причина мъжете да се взират в женските деколтета е, че това им доставя удоволствие. 

И тъй като на жените любимото им занимание е да недоволстват, тези с малки цици се оплакват, че мъжете не ги гледат, а тези с големи цици, че мъжете само в тях гледат. Резултатите от изследването обобщават от rozali.com.

Тагове: 

Още от Забава, Шоу
.