26-годишна роди 5 близначета за 2 минути

Младата австралийка е майка на общо осем деца

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Ким с огромния корем 6 седмици преди да роди петте бебета. Снимка: Ерин Хокинс

Ким Тучи, жителка на австралийския град Перт, доби популярност в мрежата със своя блог, в който разказва за всички радости и тегоби покрай своята многоплодна бременност. На 28 януари, в тридесетата седмица, Ким благополучно роди пет бебета - четири дъщери и един син. 

Ким съобщи за щастливото събитие в блога си. По думите й, и тя самата, и децата - Тифани (1 170 г), Пенелопа (1 160 г), Беатрикс (1 210 г), Ели (1 200 г) и Кейт (1 269 г) са чувстват добре. Ким благодари на целия медицински екип на болница King Edward Memorial за "изключителното раждане". А в. Дейли мейл пише, че Кейт родила всичките пет мъничета само за две минути.

Ким покори сърцата на ползвателите на социалните мрежи, след като фотографката Ерин Хокинс качи в блога си снимки на бъдещата майка, направени в 24-ата седмица от бременността й. На снимките е Ким, която придържа своя огромен корем и се разхожда по брега на океана. "Истинска богиня!", написа Ерин и с нея се съгласиха над 60 хиляди ползватели. 

До близнаците Ким и съпругът й имат две по-големи момиченца - на 2 и 4 години. Решили да опитат за трето, вероятно момче. Можете да си представите изумлението им, когато заедно с очакваното момче се очертали и четири сестрички. 

След първия ултразвук лекарите предложили на Ким избор, можела да си остави три от петте бебета, а две да абортира. "Гледах видео в интернет на подобна процедура и плаках. Никога не бих могла да направя това. Вече знаех, че ги обичам всичките, и че с всеки удар на сърцето се свързвам с тях все по-силно", споделя Ким. 

Само на 26 години, Ким вече е майка на 8 деца. Тя има син на 9 г. от първия си брак, две малки дъщерички от настоящия и петте близначета. Докато ги носела, тя търпяла болки в гърба, ставала по 12 пъти нощем до тоалетната и независимо от гаденето, поемала по 6 хиляди калории на ден, за да оосигури на всички бебета хранителни вещества. "Ще бъде хубаво да си върна тялото, да се насладя на малко вино и стриди да спя нощем, без да да ходя до банята минимум 12 пъти, защото бебетата танцуват около пикочния ми мехур, докато аз се опитвам да спя, нека са благословени", споделя Ким в блога си.   

Личности: 

Тагове: 

Още от Семейство
.