Naked Sushi или да се храниш от украсено голо женско тяло

24
прочитания
От
JILO.BG

Да се храниш от тялото на гола жена повелявала древна японска традиция наречена Nyotaimori. Направата на суши е истинско изкуство за японците, а поднасянето на суши върху тялото на младо красиво момиче носи името Naked Sushi.

Сервирането на голо суши символизира религията на гейшите – пълно подчинение и желание да се достави удоволствие на мъжа. Чиракуването на гейшите започвало в ранно детство и продължавало докато навършат 16 години.

Гейшите преминават през специална подготовка. Върху тялото им били поставяни 6 кокоши яйца, които не трябвало да паднат в продължение на 4 часа, а освен това тялото им било обтривано с кубчета лед, което още повече усложнявало тренировките. Целта е гейшите да се научат да стоят неподвижно с часове без да се интересуват от това, кой какво казва или прави около тях.

Изискванията към гейшите са те да бъдат девствени и безупречни. Момичетата се обезкосмяват навсякъде и преди ритуала задължително се къпят с топла вода и сапун без аромати. След това тялото се изтърква с твърд плат за да падне мъртвата кожа, после се прави пилинг и се взема студен душ за затваряне на порите.

След като гейшата е готова, тя ляга върху килимче в средата на стаята. Асистентка подрежда сушито и парченцата сурова риба въху тялото ѝ. Гениталиите и зърната на гърдите се покриват с лозови листа или цветчета. Сушито се подрежда бързо и се консумира, за да не се развали качеството на храната.

Много е трудно да се намери суши ресторант, където се сервира голо суши. Основно такива ресторанти има в Токио и по непотвърдени данни в Берлин, Лондон, Сан Франциско, Ню Йорк и Париж.

Тагове: 

Още от Знание
.