Безпощадните будилници

...които изглеждат като инструменти за изтезания

24
прочитания
От
JILO.BG

Никога повече няма да си кажете"ще се дремна още 5 минути"- тези будилници са безжалостни, гениални и безпощадни.

Те са създадени да ви събудят на всяка цена! Изберете си някой...

1. Игрален автомат- кран с будилник 

За да спреш противния будилник трябва да хванеш играчка, но всички ние знаем, че това не е толкова просто! 

 

 

 

Снимка:jet.com

2. Летящият будилник

Този будилник спира само тогава, когато успеете да сложите ключа-перка на мястото му. Обаче първо трябва да го хванете...

Снимка:amazon.com

3. Будилник с мишена

Започнете деня си с упражнения в точност. Будилникът ще замълчисамо тогава, когато улучите целта. Супер, а? 

 

Снимка:amazon.com

4. Будилник блендер

Всяка сутрин вие ще се събуждате с "нежното" бръмчене на блендера. Неповторимо!

Снимка:bimbambanana.com

5. Будилник-постелка за крака

За да се събудите, трябва само да станете от леглото. Просто, нали? За да може постелката да си свърши работата докрай, може да я сложите в другия край на стаята...

Снимка:yankodesign.com

6. Възглавница с лампа

Ако звънецът на будилника не може да ви събуди, опитайте с възглавницата, която постепенно увеличава светлината си. Тя със сигурност ще ви помогне да се събудите най-накрая...Кой обича досадната светлина в очите?

Снимка:technabob.com

7. Будилник-гиричка

За да спрете този будилник, трябва малко да се изпотите. Така, разбира се, ще съчетаете полезното с приятното - хем събуждане, хем лека тренировка. Бодрост за целия ден!

Снимка:gadgetsandgear.com

8. Будилник-усмивка

Започнете деня си с усмивка! Този будилник има технология, която разпознава лицето. Когато го убедите, че се усмихвате наистина, а не се преструвате, ще спре да звъни! 

Този будилник чакахме и ние! 

Снимка:yankodesign.com

9. Будилник - Sing 'n' Shock- песен и елетрошок

Този стилен будилник не само ще ви разбуди с любимата ви песен, но ще получите и лек токов удар. Няма да ви стане нищо, спокойно, ще скочите по-бързо от леглото. 

Снимка:beautifullife.info

10. Будилник с миризма на бекон

Миризмата на бекон има такава сила, че е способна и от леглото да ви вдигне. Това сладко будилниче ще излъчва такава божествена миризма на печен бекон, когато започне да звъни, че...Хващаме се на бас, че мъжете ще скочат първи!

Снимка:uncrate.com

11. Будилник-ножица

За щастие това е само прототип на машината за рязане на хартия. Само си представете обаче, колко бързо ще скочите от леглото, ако там стоят вашите пари и може да бъдат нарязани. Ужас, нали?Такава грозна заплаха! 

 

Снимка:mashable.com

12. Будилник на колела

Този малък симпатяга ще избяга от вас и ще се движи из цялата стая, ще звъни толкова силно, че дълго ще го помните...Освен, ако не го настигнете бързо. 

 

Снимка:clockway.com

13. Будилник Sonic Bomb-звукова бомба

От шума на този будилник - цели 113 децибела, ще се разстресе цялата ви спалня. Може и стъклата ви да паднат! В комплекта има вибриращо устройство, което прави така, че да се тресе цялото ви легло.  

 

Снимка: amazon.com

14. Будилник с уравнения 

Това е будилник за математици. За да го накарате да млъкне, ще ви се наложи да подредите няколко числа и знаци и да съставите просто уравнение. Просто уравнение, но все пак. На кого му се смята рано сутрин?! 

Снимка:logicbuy.com

15. Будилник-кафемашина

Извинете, но това е  най-приятният и най-прекрасният будилник от всички! Малко хора не биха помръднали при невероятната миризма на кафе рано сутрин. Налиии? 

Снимка:coroflot.com

 16. Будилник, който прави дарения

Еха! Този будилник се включва към вашата банкова сметка и за всяка минута, в която вие не ставате от леглото, будилничето раздава парите ви. Не е лошо. Ако досега не сте се занимавали с благотворителност, ето начин...

Снимка:.thinkgeek.com

 

 

Тагове: 

Още от Забава, Знание
.