Насам! Гащи невидимки. Най-сетне изобретиха и бикини-лепенки!

24
прочитания
От
JILO.BG

Чухте ли вече? Шоубизнесът захвърли прашките и вече обува под прилепналите рокли и дънки само тези супернезабележими заместители на гащите. Гениалното изобретение крачи по планетата.

Вече може да спрем да се тревожим дали контурите на бельото ни се очертават под тоалета. Производителите най-сетне успяха да измислят най-минималистичния вариант на гащите - гащи-невидимки, без всякакви връзчици или ластички. Закреппват се на определеното за целта място само с помощта на лепкав слой. (Друг е въпросът как се отлепват и боли ли...) 

Те са по-малки от прашките и не се налага да се обуват през краката. По форма новите бикини представляват олекотена и изящна версия на дамските превръзки. Но има и за мъже. 

За правилното им закрепване върху тялото се използва специален надежден залепващ гел в предната и задната част на авангардните бикини. Преди "обуване" трябва да отлепите защитната книжна лентичка. 

Първо залепвате гащите отпред, после ги намествате между краката и накрая залепвате и отзад. 

Производителят гарантира толкова надеждна фиксация, че гащите "няма да избягат", дори да се каните да танцувате цяла нощ!

Има няколко цветови варианта, за да е сигурен купувачът, че гащичките няма да се забелязват под всякаква дреха. 

За истински мъже

Тагове: 

Още от Кошер, Живот
.