Кой се съблича в голите сцени вместо звездите

24
прочитания
От
JILO.BG

В наше време никого няма да удивиш с пикантна сцена в блокбъстър. Поклонниците на кинозвездите обсъждат формите им, понякога без да подозират, че в действителност са видели циците или дупето не на своята любима знаменитост, а на нейната дубльорка.

Роузи Мак (Емилия Кларк)


 

Емилия Кларк дълго се съпротивлявала и гордо отхвърляла предложенията да се съблече пред публика, затова в първите сезони на "Игра на тронове" ние виждаме заместващата я в откровените епизоди Роузи Мак. Тази очарователна испанка толкова много се е харесала на феновете на сериала, че сега може да се похвали със собствени поклонници... Може би затова самата Емилия Кларк се осмелила да се съблече. По собствените й изявления, в четвъртата серия от шестия сезон ние виждаме голите сцени в нейно личнои изпълнение, без помощта на дубльори.

Лора Грейди (Хелена Бонам Картър)


 

Знаменитият "Боен клуб" също е пример за добър дублаж в креватните сцени. И Хелена Бонам Картър като другите свенливки прибягва до услугите на призната майсторка в жанра - Лора Грейди. И явно не напразно, защото дубльорката признава в едно интервю в списание, че сексуалният епизод във филма е бил най-трудният за изпълнение за цялата й кинокариера. 

Моника Крус (Пенелопе Крус)


 

Пенелопе Крус също прибягва до помощта на дублажа в еротичните сцени, но не по личен каприз, а по простата причина, че когато снимат четвъртата част на "Карибски пирати" тя е бременна. Затова пък не й се наложило да търси дълго заместничка - на помощ й се притекла по-малката й сестра Моника. Тъй като двете много си приличат, никой не се усъмнил в подмяната. 

Джули Стрейн (Джина Дейвис)


 

На Джина Дейвис също й е провървяло с дубльорката. На снимките на филма "Телма и Луиз" я замества харизматичният модел Джули Стрейн. Точно нейното голо тяло впечатлява голяма част от мъжката аудитория - не е лесно да забравиш формите на актрисата, която се хвали с ръст от метър и осемдесет и пет!

Шерил Фернандес-Версини (Амел Бераба)


 

Мароканката Амел Бераба от Sugababes отказва да застане гола пред камера по по-различни причини - тя смята, че тялото й не е достатъчно идеално за такива снимки. На помощ идва фотомоделът и поппевица Шерил Фернандес-Версини. Резултатът се вижда във филма "Пластик", в който дубльорката успява да произведе потресаващо впечатление върху зрителите.

Катрин Бел (Изабела Роселини)


 

А за Катрин Бел ролята на дубльорка е нещо като входен билет в света на киното. Нейната великолепна фигура й позволява да се снима откровените сцени във филма "Смъртта й прилича" вместо Изабел Роселини. Последваха по-серизони роли, които й донесоха заслуженото признание на зрителите.

Шели Мишел (Джулия Робъртс)


 

Сигурно ще се изненадате, но Джулия Робъртс, която изигра проститутката в знаменития филм "Хубава жена", е самият свян. Затова във всички моменти, в които ние се любюваме на разкошното тяло на героинята на екрана, комплиментите трябва да се отнасят към дубльорката - танцьорката Шели Мишел. Съгласете се, че този романтичен филм й е много-много задължен.   

Тагове: 

Още от Забава, Шоу
.