7+4 неща, които карат жените да плачат по време на секс (четат мъже)

24
прочитания
От
JILO.BG

Жената плаче в леглото. За повечето мъже подобна сцена може да е повече от обезкуражаваща. Особено пък ако преди секунди мъжът е смятал, че е дал най-доброто от себе си и е заслужил  правото да го смятат за най-добрия любовник. И когато пита объркан: "Защо? Какво стана?", тя не е в състояние да отговори, защото сама понякога не разбира какво я кара да плаче.

Списъците с причини са два, затова са 7+4. В първия са негативните емоции, във втория, по-късия - положителните причини за сълзите. 

Негативни причини:
1. Нервен срив. Смята се за най-разпространената причина за женските сълзи. Месеци наред, а понякога и години, жената живее под натиска на материални и битови проблеми, на работа също е под стрес, постоянно се тревожи, че остарява. После среща мъж, който със своите ласки, търпение и доброта я кара да се отпусне за малко. Би трябвало точно сега тя да изпитва радост, нали? Само че женската психика е устроена така, че да се пречиства само през сълзите. И ето, че жената плаче, макар че по всички показатели би трябвало да се усмихва.

2. Разочарование. Ако това е разочарование от мъжките, така да се каже, размери, продължителност на полвия акт или качеството на секса, то по такъв повод повечето жени не плачат. Но ако са разочаровани от мъжа като личност и обект на любов, то без думи в този случай не може да се мине. 

3. Незадоволеност. Плачат само онези жени, които в случай на незадоволеност изпитват истински физически мъки, съпроводени със силни болки в коремната област, или изпадат в психологично състояние, напомнящо по симптоми най-силен стрес. 

4. Осъзнаване на грешката. Да допуснем, жената е смятала, че е влюбена във вас и затова ви се е отдала, мислейки си, че това ще е началото на вашата любов. Но след като се е оказала с вас в едно легло, тя неочаквано разбира, че абсолютно нищо и никога няма да я свърже с вашата персона. Това са сълзи на самосъжаление към самата нея. 

5. Срам. Може да го изпита жена, която вие сте уговорил или принудил да направи нещо, което тя смята за позорно и недопустимо. Много жени считат оралната любов за срамна и ако ги накарате да я направят, те ще се чувстват ако не изнасилени, то най-малкото унизени. 

6. Страх. Наблюдава се основно при млади и неопитни партньорки, които плачат от страх да не забременият, да не изпитат болка или даже да не умрат от оргазъм. Около 26 на сто от жените вярват в мита, че силните емоции по време на секс водят ако не до смърт, то до полудяване.

7. Болка. А понякога жената просто я боли, тъй като "голям" не означава "добър". Напротив, повечето жени смятат, че достойноството на идеалния партньор е със среден размер - до 14 см дължина. Неочаквано, нали?

Сега позитивните причини:
1. Психическо разтоварване. Изпитват го жени, които са успели напълно да се отпуснат с вас. Това е възможно само в случаите, когато сте подарил на жената именно онази наслада, която тя счита за най-приемлива и не я карате да прави нищо, което не й харесва. Освен това психолозите са забелязали, че много важно за нея е усещането за безопасност. От повечето мъже те са свикнали да очакват грубост или насилие в различни форми и не могат да се отпуснат истински.

2. Щастие. Ако мъжът крещи от щастие, жената по правило плаче. Сълзите от радост се разпознават много лесно. Ако плачейки, жената страстно ви целува и ви казва, че сте най-добрият, не се съмнявайте - в този момент с вас й много хубаво. 

3. Излишък на емоции. Когато жената не може да се справи с тях, по правило си плаче. Така тя "изпуска пaрата", превръщайки част от бликащата енергия в сълзи. 

4. Бурен оргазъм. Това също е доста резпространена причина за сълзи, която обаче се наблюдава при няколко категории жени:
- които правят секс след дълга пауза;
- които изпитват за първи път в живота си истинско наслаждение;
- които получават качествен секс след дълги контакти със слаби в сексуален план или неприятни мъже.

А най-често жената може да плаче от чувство на изпълваща душата й любов, или от радост, че най-сетне е заченала, или от разбирането, че именно вие сте онзи мъж, когото тя е чакала цял живот. Така че, да разбереш сълзите на жена по време на секс, без да я попиташ, практически не е възможно.

Утешава ни едно - по време на секс плаче само една от 5 жени. Останалите 4 предпочитат да сдържат сълзите и да си поплачат, след като вие сте си тръгнал. 

 

Jilo.bg

Тагове: 

Още от Семейство, Живот
.