15 доказателства, че жените котки съществуват

Жените и котките си приличат. Само ти се струва, че си ги опитомил

24
прочитания
От
JILO.BG

Често сравняват характера на жените с този на котките. И това не е случайно. Жените наистина имат много общи черти с котките – загадъчност, чистоплътност, свободолюбие и независимост, егоцентризъм.

И все пак не всяка жена по характер се доближава до особеностите на котките. Има обаче такива, които напълно покриват тези характеристики, и затова ги наричат жени котки.

Какви са особеностите на този тип женски характер. Жените котки са затворени, егоцентрични, със силно чувство за самоуважение и вътрешна сила. Те не обичат шумните компании, при тях почни няма стремеж да получат внимание на всяка цена или е много слабо изразен, защото те носят вътрешното усещане и самочувствие, че и без това светът се върти около тях.

Жените котки рядко се влюбват, защото се страхуват, че това ще ги направи уязвими и зависими от друг човек. Злопаметни са – никога не забравят хората, които са им причинили болка, и не прощават на мъжете, които са си позволили да ги обидят. Жените котки подлудяват мъжете с безразличието си, вдъхновяват ги и често ги докарват до състояние да вършат луди неща, само и само да успеят да ги завоюват.

Жената котка не служи на никого и за нищо. 

Тагове: 

Още от Кошер
.