Баща създаде вълшебна Харипотърска стая за бебето си

24
прочитания
От
JILO.BG
  • снимка: Фейсбук

Младите родители от Илинойс Кейси и Кейси (да, имената им звучат еднакво, но се пишат по различен начин- Kaycee and Casey) са създали магическа стая за своето седеммесечно бебе. Бащата на детето бил голям фен на Хари Потър и още докато жена му била бременна се разбрали да превърнат стаята на бебето в една от залите на Хогуортс - училището на Хари Потър.

Дизайнът на детската стая бил разработван около три месеца. Декорираните стени и одеала, лампи, снимки, картини, са украсени с изображения от филмите за Хари Потър. Всичките седем книги и други магически аксесоари обкръжават едно щастливо дете.

Майката на бебето е публикувала десетки снимки на детската стая във Фейсбук, които са събрали повече от 6 200 харесвания.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Снимки:Фейсбук

Джоан Роулинг (на английски: Joanne Rowling, оригинално произношение на фамилията по-близо до Ролинг) е световноизвестна английска писателка, автор на фентъзи поредицата "Хари Потър".

Първата книга за Хари Потър е с автор „Дж. К. Роулинг“ (J. K. Rowling) или Джоан Катлин Роулинг (Joanne Kathleen Rowling).

Нейното пълно официално име е само Джоан Роулинг, а Катлин (името на баба ѝ) е било прибавено по настояване на издателите само с цел да се използва като инициал и да се завоалира фактът, че авторът е жена. Книгите ѝ са спечелили много награди и към 2008 г. са продадени в около 500 милиона копия по целия свят

Родена е на 31 юли 1965 година в Йейт, Глостършър. Има сестра, с две години по-малка от нея — Даяна. Семейството ѝ се премества близо до село Уинтърборн (Winterbourne), когато Роулинг е на 4. Удавали ѝ се езиците, но не и спортът и математиката.

През декември 1990 г. майка ѝ умира от множествена склероза едва на 45 годишна възраст. Роулинг казва по този повод:„Пишех „Хари Потър“ в момента, в който майка ми почина. Никога не успях да ѝ разкажа за „Хари Потър“. Татко ме извика в 7 часа на следващата сутрин и просто разбрах какво се беше случило още преди да проговори... Почти не минава ден, в който да не мисля за нея. Имах толкова много да ѝ разказвам.“ пише bg.wikipedia.org.

JILO.BG

Тагове: 

Още от Кошер, Забава, Семейство
.