Лекувам Срах, Срес и Урки! Колко грешки има в тази обява?

24
прочитания
От
JILO.BG

Да напишеш обява, да кажеш всичко, което искаш да кажеш, да я забиеш в дървото с кабърчета и после да ти се обадят на телефона, койтоси оставил...това изобщо не е лесна работа.

Както се казва, обявята е публикувана в селския фейсбук, тоест на близкото дърво. Обаче! Много въпроси буди обявата. Като например защо ходенето по голяма нужда или с*ането е болест? Няколко пъти е спомената думата, явно е голям проблем!

Сега да видим какво е искала да каже въпросната Панка. Кой знае дали и името й е написано правилно...От ailqk.bg са си направили да разшифроват тази обява.

Ето и разгадания донякъде текст:

"Гледа - бае за урки - урки предполагаме, че е нашумалата "орки". Орките пък са митични същества познати в наши дни предимно от книгите на Дж. Р. Р. Толкин като раса от създания, които често са използвани от злите сили като войници. Та най вероятно Панка гледа за орки, т.е. търсачка на митични създания.

срах лекува срес - ей товаааа пък как го измислиии - сваляме й шапка на Пепито... Как хем се изхождаш по нужда, хем лекува срес? Срес дали пък не е лекува "с ряз"? т.е. от раз? Много голяма дилема се заформя вече... А когато пък е и вживян срах... направо ни изгубихте в превода... "

Интересно, а?

Ха сега, вие пробвайте да разчетете текста от обявата точно и да определите колко грешки има в нея?

JILO.BG

Тагове: 

Още от Забава, Работа
.