Дете от новата раса живее в Китай (видео)

момчето има неонови очи

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:sokrytoe.net

Дете от нова раса живее в китайския град Дахуа. Малкият Нонг Юсуи има сини очи и вижда в тъмното, както повечето от нас на светло. Цветът на очите му е с неонов оттенък и светят като на котките. Такива не се срещат дори при жителите на скандинавските страни, съобщава esoreiter.ru.

esoreiter.ru

Лекарите са разгледани внимателно визуалните органи на момчето и са стигнали до извода, че те наистина имат необичайна структура. Установили са, че клетки на момето съдържат тапетум, това което позволява да се вижда в тъмното. Такива клетки са налице в очите на котки, кучета, миещи мечки, лемури, паяци и други същества. Благодарение на тапетума животните са в състояние да уловят в тъмното, дори и най-незначителна радиация и да виждат добре без светлина. Причовешките същества обаме такава способност не е установена досега. Възможно е, че Юсуи да е първият и единствен засега сред хората с такава способност.

novostivmire.com

Когато се ражда момчето, родителите още в първия момент са забелязали невероятния цвят на бебешките му очи. Персоналът в болницата също бил изумен не по-малко от родителите. Докторите предположили, че скоро очите на бебето ще станат черни, като но повечето китайски деца.

С течение на годините обаче това не се случило. Очите на бебето запазили своя поразителен неонов син цвят и било ясно, че ще си останат такива и занапред.

Трябва да се отбележи, че Усуи не обича ярка слънчева светлина и предпочита да прекарва времето на тъмно. Например, момчето обича вечерните разходки и игри, а също така учи в стая с приглушена светлина.

Наричат момчето "звездно момче", "дете-чужденец" и "хибрид". Много китайци смятат, че това не е случайна мутация, а е продукт на еволюцията и хора като Юсуи в бъдеще със сигурност ще има повече. 

Възможно е дори, способностите супер-силите на Юсуи да са знак, че той е от така наречените индигови деца ...

 

 

 

 JILO.BG

Тагове: 

Още от Кошер, Живот, Знание
.