Топ 12 на най-големите красавици с макси размер

24
прочитания
От
JILO.BG

Популярността на моделите с макси размер нараства с всяка изминала година, тъй като те представяйки красотата на своите заоблени форми помагат и на много други жени да се чувстват по-уверени. В много списания и тв предавания могат да се видят манекенки с по-пищни форми, както и все повече модни фирми предлагат колекции на дрехи с размер „плюс“. Вижте колко красиви са най-известните манекенки с тела естествено изваяни от природата.

12. Рози Меркадо (Rosie Mercado)

Рози Меркадо е американски модел и дизайнер с мексикански произход. В течение на няколко месеца, след операция за намаляване размера на стомаха, Рози отслабва до 108 кг. Сега тя тежи 80 кг и се смята за успешен модел.

11. Маркита Принг (Marquita Pring)

Маркита е родена на 19 юли 1990 г. и е успешен американски модел.

10. Денис Бидо (Denise Bidot)

Денис е американски модел с пурторикански и кувейтски корени. Родена е на 13 юни 1986 г.

9. Клое Маршал (Chloe Marshal)

Клое Маршал печели титлата Мис Surrey -2008 г. с размер 44 -46, и взема второ място в  конкурс в Англия.

8. Флавия Ласерда (Fluvia Lacerda)

Флавия е американски модел с бразилски корени. Тя работи като манекен за известни марки като Torrid, Kmart, Bilka, Igigi. Освен участията си във фотосесии, Флавия се снима за корицата на Plus Model Magazine.

7. Тара Лин (Tara Lynn)

Тара е американски модел с испански и венецуелски корени. Тя е успяващ модел на бельо.

6. Екатерина Жаркова (Ekaterina Zharkova)

Екатерина е родена в Беларус и освен, че е модел, тя е и водеща на телевизионно предаване.

5. Александра Дейнега (Aleksandra Deynega)

Алексанра е руски модел и се снима за списания, календари, каталози за бельо и дрехи. Тя работи към агенцията за модели EastWestModels (Германия, Франкфурт-на-Майн) и като модел представящ марките SVESTA, Furmonde, Wildberries.

4. Джени Ранк (Jennie Runk )

Американският модел Джени Ранк се снима за реклами на H&M в новата им линия забански костюми.

3. Жюстин Лего (Justin Legault)

Жюстин е канадски модел и телевизионна водеща на здравно предаване.

2. Ашли Грахам (Ashley Graham)

Ашли американски модел, който е получил популярност от работата си като модел на бельо за жени на Lane Bryant.  Една от рекламите, в която тя се появява е гледана над 800 000 пъти в You tube. Ашли се снима за модните списания Vogue, Glamour, O Magazine и Latina. През 2016-та година тя е първият макси модел, който излезе на корицата на Sports  Illustrated Swimsuit Issue.

1. Робин Лоули (Robyn Lawley)

Робин е австралийски модел, която се появява ежегодно на страниците на Sports  Illustrated Swimsuit Issue. През 2011 г. Лоули попада в списъка със „Стоте най-влиятелни хора на Австралия“ на списание Sydney Magazine. Избрана е за изгряваща звезда на годината сред моделите на Cosmopolitan Австралия.

Тагове: 

Още от Шоу
.