Синът на китайски милиардер подари на кучето си осем броя iPhone 7

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:gogetnews.info

Синът на най-богатият бизнесмен (Ван Цзянлин) в Китай е решил да подари на любимото си куче скъп подарък. 27 - годишният младеж Ван Сиконг е купил на своя домашен любимец телефон iPhone 7.  

  • И не само един, а цели осем.  

gogetnews.info

Потребителите наWeibo мрежата били в шок от тази постъпка. След като подарил скъпите подаръци на кучето си Ван Сиконг се снимал и публикувал снимката в мрежата.

  • Хората били съвсем шокирани, защото не всеки човек може да си позволи такива покупки, а и не е ясно за какво са му на едно куче тези подаръци...

gogetnews.info

Кучето на богаташа е добре известно в Китайската народна република с това, че  има най-новите технологични иновации. Милото кученце получава от собственика си извънредно скъпи подаръци.

ria.ru

През месец май миналата година синът на китайския милиардер купил на кучето си два златни часовника на Apple на стойност, за 12 хиляди долара всеки. През същата година баща му беше обявен за пръв сред китайските милиардери за миналата година, съобщава "Форбс", като състоянието му е оценено на 24, 2 милиарда долара.

uip.me

 uip.me

gogetnews.info

Независимо от факта, че абонатите не разбират много от това, което прави Ван Сиконг, не се отписват от приятелската му листа, все още го следват и наблюдават какво публикува в социалната мрежа. 

JILO.BG

Тагове: 

Още от Кошер, Забава
.