Vintage Playboy без силикон и фотошоп (18 +)

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:bigpicture.ru

Playboy е може би най-известното американско списание за мъже, което е специализирано в публикуването на снимки на голи жени (до миналата година), литературни произведения и журналистически репортажи, посветени основно на известни хора.

Списанието е основано през 1953 г. от Хю Хефнър и колегите му, и частично финансирано от майката на Хефнър.

bigpicture.ru
Месечното списание винаги е било известно с това, че периодично публикува сензационни снимки на голи знаменитости.

bigpicture.ru

Мерилин Монро, Елизабет Тейлър, Мадона, Синди Крауфорд, Наталия Негода, Джоан Колинс, Настася Кински, Шарън Стоун, Дрю Баримор, Чарлийз Терон, списъкът на известните артисти, певци и спортисти, които са се снимали за на Playboy е безкраен.

bigpicture.ru

В допълнение към снимките на красиви жени, списанието публикува статии за мода, разнообразие от стоки, спортни и много други.

bigpicture.ru

Умен и прогресивен човек, Хю Хефнър е разбрал, че снимките на голи жени са атрактивна витрина, но трябва за да задържи читателя, трябва да има и нещо друго.

bigpicture.ru

Заради това, списанието винаги е публикувало стойностна литература. На страниците му са публикувани автори като Стивън Кинг, Ян Флеминг, Владимир Набоков, Артър Кларк, Станислав Лем и много други.

bigpicture.ru

Вицове с най-високо качество също са една от постоянните рубрики на списанието.

bigpicture.ru

В многобройни разговори с журналисти Хю Хефнър винаги е подчертавал, че никога не е искал за Playboy да се мисли само като за секс списание, а повече като за списание за живота, където сексът е част от всичко останало.

bigpicture.ru

На страниците на списанието са се публикували игорещи политически статии. Мартин Лутър Кинг е разсъждавал тук за проблемите на чернокожото население, Фидел Кастро е разказвал за революционната борба, по време на Виетнамската война списанието е публикувало интервюта със сенатори, които й се противопоставят.

bigpicture.ru

Много известни хора - политици, музиканти и писатели през годините са се считали за приятели на списанието.

bigpicture.ru

JILO.BG

Тагове: 

Още от Кошер, Работа
.