Готин, секси и дяволски мъжествен

Фитнес инструктори, които ще ви накарат да се занимавате със спорт

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:instagram.com

Сигурно познавате не един и и двама страхотни фитнес инструктори. Но има и такива, които не са чак толкова готини, или поне не се стараят чак толкова много. Ще ви представим няколко невероятни учители по спорт,  които доказват, че да си фитнес инструктор всъщност означава да си готин, секси и дяволски мъжествен.

Ето и ги и тях: 

Джона Кест (Jonah Kest)

 © Jonah Kest   
Джона преподава една необичайна йога - хип хоп  йога, освен това е фитнес експерт. Освен това той евегетарианец и има страхотни бицепси.

Винс Сент (Vince Sant)

© Vince Sant   
Винс е модел и фитнес инструктор едновременно. Той разработва една интенцивна програма Vinsanity Shred, с която можете да влезете във форма за  90 дни.

Дилан Вернер (Dylan Werner)

 © Dylan Werner   
Дилан се занимава с фитнес, йога и скално катерене. Освен това успява да радва почитателите си в Инстаграм с красиви снимки.

Ноа Нийман (Noah Douglas Neiman)

 © Noah Douglas Neiman   
Ноа е фитнес инструктор в популярната програма за почасово интензивно обучение Barry’s Bootcamp, която съчетава кардио и силови натоварвания. Освен това той прави и видеоуроци и показва нереално красивото си тяло в Инстаграм.  

Дънкан Пийк (Duncan Peak)

 © Duncan Peak   
Дънкан е професионален инструктор, освен това е основател на голямата австралийска компания Power Living Australia Yoga (P.L.A.Y). Той е от примерите, които показват, че хобито може да стане добре платена работа.

Патрик Фрост (Patrick Frost)

 © Patrick Frost   
Патрик е модел и професионален инструктор и също като Ноа работи в програмата Barry’s Bootcamp. Той смята, че главното качество, което трябва да имаш,за да си фитнес инструктор е това да си весел. Няма как да не се  съгласим с него, нали?

Камерън Шейн (Cameron Shayne)

 © Cameron Shayne   
Камерън е основател и преподавател на уникална програма, която съчетава в себе си бойни изкуства, йога и фитнес тренировки. В своя инстаграм профил той показва снимки с тренировки по джио джицу. 

Адам Вон Ротфелдер (Adam Von Rothfelder)

 © Adam Von Rothfelder   
Адам е бивш ММА боец, по настоящем актьор, модел, фитнес инструктор и щастлив баща на две деца. В допълнение към зашеметяващото си тяло, Адам има и уникално чувство за хумор. И профилът в Instagram му го доказва.

Шон Фелпс (Sean Phelps)

 © Sean Phelps   

Шон е фризьор, който обича да се занимава йога и пътува по света. Снимките в  неговия instagrame показват хармония на фона на красивия океан.

Нив Зиндер (Niv Zinder)

© Niv Zinder   
Нив е не само професионален фитнес треньор, а също и бивш военен. Той е академичен преподавател и преподава знанията си придобити в службата на студенти, като ги учи на активна самозащита. Освен това Нив е инструктор в програмата Barry’s Bootcamp.

Снимки: Cameron Shayne , Jonah Kest 

 JILO.BG

Тагове: 

Още от Работа, Знание
.