10 типа мъже, които плашат момичетата на първа среща

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:maximonline.ru

Има няколко типа мъже, които жените не харесват. Е, добре де, повечето жени...Жените имат различни вкусове, сред които има такива, които държат на определени неща, на които мъжете изобщо не обръщат мнимание.  

Руският психолог и кандидат за социологическите науки Анета Орлова е направила списък на някои типове мъже, които с поведението си отблъскват жените.

Представяме тези 10 типа мъже, тъй като горим от желание да сме полезни на мъжете.  

Ние знаем, че никой мъж няма да признае, че е от този или онзи тип. Мъжете по принцип са непредсказуеми същества, индивидуалности, които не подлежат на класификации.  Обаче е адски тъпо да не усещате как обърквате нещата още на първата среща.

И жената да реши, че сте...

Маминото синче

Няма лошо един мъж да е в близки, топли отношения с майка си. По списанията пишат, че след време, когато връзката с такъв мъж стане сериозна, той ще се отнася така и с жена си. Само че, ако на първа среща той говори с майка си няколко пъти и обсъжда с нея къде се намира, какво вечеря и всички други подробности, това вече е катастрофа. 

Ако той не смее да отхвърли разговора с майка си, или самия той я търси, или пък се налага да вдигне, дори когато прави секс, нещата не вървят на добре. Малко са жените, които биха оценили толкова топли отношения между един порастнал мъж и майка му. По-скоро биха приели това като заплаха.

maximonline.ru

Агресивния

Изобщо не мислете, че сте голямата работа, ако се скарате със сервитьора, таксиметровия шофьор или затръшнете врата, защото някой ви е ядосал. Жената няма да се впечатли от тази ваша мъжественост. Точно обратното, веднага ще помисли, че със сигурност ще дойде ден, в който и тя без да иска ще ви ядоса и тогава...

Я по-добре да стои далеч от раздразнителни мъже! Така че самоконтролът е важен навсякъде, не само на работното ви място пред шефа!

Стиснатия

Момичетата обичат мъже, които знаят да управляват парите си разумно. Обаче като видят каква физиономия прави мъжа като плаща сметката в ресторанта, не им става приятно. И така, всяка жена би се поласкала, ако мъжа оцени подобаващо тяхната среща и не прави въпрос или физиономия за парите. Така би направил всеки уважаващ себе си джентълмен, и всеки добре знаещ какво прави сваляч. Другото - жената да ви хареса просто ей така, засега не е променено с годините еволюция и все още не е подложено на мутация. 

Правилата на играта са такива: на първата среща мъжете данесеоплакват от липса на пари,да не се показват стиснати и да оставят бакшиш на сервитьора, без физиономии, да й купят петле на клечка ей така и да избират ресторанта по менюто. Ако искат...

maximonline.ru

Нерешителния

Вероятно си мислите, че ако оставите жената на първа среща да направи избор за мястото на срещата и начинът на обличане, тя ще се почувства свободна в избора си. Твърде вероятно е да си помисли, че срещу нея стои нерешителен мъж. "Малко жени биха се трогнали от нерешителността на някой мъж, по скоро бихабили отблъснати"- казва Анета.

Нарцисът

Направо си го представете с гланц за устни. Такъв мъж вероятно ще се оглежда в огледалото повече от жената или ако поиска да си направи селфи с нея, дълго ще се приготвя. Вероятно този тип мъже ще са разконцентрирани в секса от различни неща, свързани с външния им вид и едва ли ще разчитат на реалните емоции.

Умната жена не би се впечатлила от мъж, който отделя твърде много време за външния си вид, само за него. Тя би търсила силен партньор и повечето женственост би я отблъснала.

maximonline.ru

Фантазьорът

Ако имате среща с охранител, примерно, и той не се е погрежил да си направи зъбите, но обещава да ви заведе на Хаваите, от ясно по ясно е, че има някакъв проблем.

"Неконтролираната фантазия често се дължи на факта, че мъжът страда от синдрома на собствената си неефективност - сигурна е  Анет. - Той се страхува да започне нещо наистина важно, защото се страхува, че няма да се получи. За този тип мъже действията са само на думи."  

Жените обичат с ушите си,  но празните приказки дори за тях не са полезни.

Фантазията е хубаво нещо, но краката трябва да са стъпили на твърда почва. Ако сте строител и обещавате да построите къща, то със сигурност трябва да имате възможност да я направите. А не просто да говорите, а досега да сте купили да кажем няколко тухли.

С такива мъже -фантазьори жените не се чувстват сигурни и вероятно няма да им се доверят. 

Любител на чашката

Сигурно си мислите, че е много забавно да жонглирате с храната, с чашите, да правите различни номера, които смятате за много забавни. Или пък да пеете с цяло гърло, като обгръщате талията й страстно и натрапчиво, без да сте получили поне негласно съобщение. И всичко това да се дължи на повечето алкохол, който обичате да си пийвате. Разбира се, добре е да си пийнете една чашка за отпускане, но повече бройки ще объркат работата.

Обратното също ще е досадно - ако сте трезвеник и непушач и изнасяте лекции за вредата от двата лоши навика. Ако жената е решила да изпие чаша вино или да излезе да изпуши една цигара, ще се чувства като на гости на баба си.

Ревнивецът

"Кой ти звъни постоянно? И защо мъжът от съседната маса постоянно ти се усмихва?" придружено с "Вече те намерих и повече няма да те пусна!", тези думи в ушите на жените говорят, че приближава опасност и тя е - Внимание, ревнивец!

Жените харесват, когато мъжете мъничко ги ревнуват, но е адски неприятно, когато това стане традиция. Ревността не е обич, не е любов, тя е заболяване...

maximonline.ru

Лъжецът

"Ало, Петре, не мога да говоря, на делова среща съм!" Много интересно, обаче мъжът изобщо не осъзнава какъв лъжец е, а момичето веднага си прави извода, че много скоро и тя ще е на мястото на Петър. И вече едва ли ще повярва къде всъщност е този човек-на работа, при мама или при друга.

Оплакващият се

Ако някой мъж непрекъснато разказва ситуации, в които другите му пречат, дразнят го - шефа му, колегите, съседката овца, идиотът на паркинга, много скоро той, заедно със цялото "стадо" ще отиде по дяволите.

"Много лошо впечатление прави такъв тип мъж, защото си казваш - аз това ли заслужавам, такъв жалък джентълмен. На една такава първа среща, мъжът срещу мен се оплакваше, че предстояли съкращения в работата му. Бил много притеснен и имал нужда да му вдигна настроението, И освен това все питаше дали наистина го харесвам. Нали наистина е хубав? Буквално се наложи да измисля един разговор с мама и да си тръгна спешно..." - разказва Марина, 27 годишна.

JILO.BG

Тагове: 

Още от Забава, Знание
.