Турски фотограф снима жените по цял свят с фразата...

"Вие сте толкова красиви"

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:rotasizseyyah.com

Фотографът пътешественик от Турция, Мехмет Генч (Mehmet Genç), когото познават катоРотасиз Сейа (Rotasiz Seyyah), създава впечатляващи снимки, които трябва да предизвикат и у вас усмивка.

Проектът се нарича "You Are So Beautiful"  -  "Вие сте толкова красиви" и идеята е много проста. Генч сесреща с много хора, говориза тяхната красота и затова как се изменя лицетона човек, когато ти му обърнеш внимание, когато му подариш комплимент. И когато на лицето на жената се появяла усмивка, фотографът я запечатвал в снимка. 

Ако разгледате снимките, ще видите, че много от жените, след като чуели комплимента, непременно се усмихвали от радост. Шест години Мехмет Генч е работил като IT специалист в Истанбул, но после напуснал тази работа ипоследвал своята страст-фотографията.

"Иска се безразсъдна смелост да вземеш най-важните решения в своя живот"- пише фотографът.

Роден е в малкото градче Самсун, но днес няма място на земята, което да не е обиколил и откъдето да се обажда у дома. Пътешественикът продължава своето приключение и сега се намира в Манаусе (Бразилия), откъдето пише и разказва за себе си в Instagram, където има 93 хиляди последователи.

1. 

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

11.

12.

13.

Снимки:rotasizseyyah.com

JILO.BG

Тагове: 

Още от Работа, Живот
.