Всеки човек има поне 7 двойника някъде по земята

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:dddkursk.ru

Преди няколко години в Прага станал инцидент с фатален край. Един мъж бил ударен от трамвай на релсите. Властите дълго не успявали да го идентифицират и след като било обследване тялото се установило, че този човек е сред ... живите. В действителност починалият човек бил точно копие на един от местните жители, средностатистически работник, който не подозирал за тово. У мъртвият не били намерени никакви документи или нещо, което можело да идентифицира неговата самоличност.

  • Учените и биологичните статистици по цял свят твърдят, че всеки от нас има най-малко 7 двойника в света и срещата с тях, по ирония на съдбата, може никога да не се състои. 

Това явление се нарича двойничество, което означава наличието на мистериозни близнаци-непознати.

taaasty.com

Любителите на анормалните явления смятат, че тези наши прототипи са блуждаещи в пространството. Нещо като неактивирани астрални тела, които съществуват едновременно на няколко места.

taaasty.com

Най-интересното е, че има такива хора. В историята на медицината са записани 4 случая на откриване на близнаци, които си приличат много повече, отколкото по външни белези.

taaasty.com

Напълно непознати без семейни връзки имат едни и същи бенки и белези. Те дори се разболяват от едни и същи белези.

taaasty.com

Някои твърдят, че ако се срещнеш с двойника си, е предзнаменивание за скорошна смърт. Съществуват обаче и други вярвания обаче и доказателства за това, че след среща с двойника ти, живота ти може да тръгне в друга, по-добра посока. 

taaasty.com

Понякога, когато наречеш някое дете на някой родственик, се случва така, че освен наследените гени от ДНК, детето може да повтори или приеме и цялата съдба на този, чието име носи.

taaasty.com

taaasty.com

taaasty.com

taaasty.com

Документирани са случаи за това как двойници на известни хора са преследвани от фенове. Например, студент двойник на Пол Маккартни бил измъчван почти до смърт от тълпа фенове, а една млада англичанка в продължение на година била преследвана от папараци, защото поразително приличала на истинската Елизабет Тейлър.

taaasty.com

taaasty.com

​taaasty.com

  • Шансът да срещнеш свой двойник е един на трилион...

Има сайт обаче, в който можете да регистрирате своя снимка и специална програма ще потърси вашият двойник. Ако имате желание можете да опитате тук

JILO.BG

 

Тагове: 

Още от Живот, Знание
.