Баща на тризнаци измисли как да спре горещите спорове между тях...

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:www.facebook.com

Баща на тризнаци измисли необичайно решение, с което да предоврати сблъсъка между трите деца, които вози всеки ден на задната седалка на колата си. Като всички малки бебоци и тези имали непрестанни конфликти, които винаги са придружени с физически сблъсъци. Таткото обаче се оказал доста изобретателен и сложил прегради между тях. Все едно, че всеки пътува в отделна кабина.

 
Джейк Уайт ((Jake White) от Синсинати, Охайо, създал една малка стена, която не дава възможност на палавите дечица да се виждат помежду си, докато се возят. 2-годишните Джейда, Стела и Хавиер пътуват заедно, но не се виждат. 

Любящият баща прибягнал до тази мярка, от гледна точка на безопастността на децата. Той е споделил своето изобретение във Фейсбук и то привлякло вниманието на хиляди потребители.

39-годишният баща пише: "И сега вече няма сражения в колата".

Съпругата му, 35-годишната Джен, казва, че нейните деца обичат да се "дразнят помежду си", като добавя, че едно от момичетата дори лошо хапе пръсти. Вземали си водата едно на друго, дърпали се, скубели коси.

Зада направи тези прегради, таткото е използвал достатъчнот тънък материал. След това материалът преминал на тест драйв, за се види колко ефективен е той.

"Направих това, защото децата постонянно се караха, вземаха си закуските и наставаше истинска караница между двегодишни бебета. Преградите са направени от пяна, но са достътачно силни, за да издържат техния напор. Те са малки деца, но са достатъчно силни да се бият, дори от седнало положение".

Снимки:Фейсбук

Той казва още, че децата са "добре възпитани" и ги водят навсякъде, кодето ходят и родителите, но въпреки това те постоянно се борят за закуски.

Някои от неговите приятели във Фейсбук са го похвалили за изобретението, дори са изразили желание и те са си направят нещо подобно. Разбира се, имало и такива, които не са били позитивни в коментарите си и смятали, че тези прегради биха били опасни при катастрофа.

 JILO.BG

Тагове: 

Още от Семейство, Живот
.