Интересен, забавен и добър начин да премахнете стреса, срещу малко пари...

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:plurrimi.com

Понякога работата създава нервно напрежение, а в нередки случаи и стрес. Как да се успокоим разклатените нерви? Има десетки начини бързо да успокоите топката и да продължите. Знаете за ползата от правилното дишане, за броенето, за почукването с химикала или молива по масата и други изпитани начини да се успокоите. Все добри опити за успокоение, но често неефктивни.

Има и друг начин да успокоите ума си. Той изисква само да притежавате нещо дребно, което ще емилинира дразненето. А и не струва кой знае колко... 

Magic Cube спада точно към този тип неща, които не струват много, а вършат супер работа. Това е просто една малка играчка с формата на куб. Тежи 150 грама и е удобен за носене и използване. Няма нужда от големи пояснения, инструкции и помощ от друг.

 

И така, тази новост е устроена съвсем простичко. На всяка страна от кубчето има подредени различни механизми, които се докосват с пръсти. Може да се активира ключ, да се върти зъбно колело, да се галят бутони или да се накланят на разчини посоки. С две думи -пръстите работят.

Тези повтарящи се и монотонни действия помагат да се концентрирате и да дойдете на себе си. Обикновените предмети също могат да свършат работа, но Magic Cube  се справя по-добре.

Устройството е подходящо за възрастни хора предимно. За деца до 3 години...не знаем, малко е опасно. Но за студенти, офис сътрудници и хора, които работят на стресови позиции е идеалният подарък за Коледа и Нова година.

Налични осем цвята за избор. Всеки може да намери своя нюанс. Конструкцията е изработена от PVC и метал. Размерите са 33 х 33 х 33 мм.

Вижте как се използва и после го потърсете на пазара...

 

 

JILO.BG

Тагове: 

Още от Забава, Знание
.