Зашеметяваща зелена църква изградена само за 4 години

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:plurrimi.com

Задният двор на Браян  Кокс от Нова Зенландия е наистина впечатляващ. Там се намира църква, разположена сред дърветата и самата тя изградена от дървета. в непосредствена близост, на около 150 метра е разположен "йерихонският" лабиринт.

Още по-изненадващо е, че страстният любител на природата е създал цялата тази красота само за 4 години! Тайната се крие в това, че Брайън е собственик на компанията Treelocations, която се занимава с градинарство.

С помощта на специализирана техника той присадил дърветата на ново място, което позволило Кокс да реализира проекта си за това кратко време.

В зелената сграда има разположени дървени пейки, където могат да се настанят едновременно до 100 гости. Пътеката към олтара и самият олтар пък са изработени от италиански мрамор.  

В близост до сградата има площадка, която е разположена под голям навес, изработен от голям военно-транспортен парашут. И въпреки, че това не е било първоначалното намерение на Брайън, сега Църквата от дървета често се използва за сватби, фотосесии и различни частни мероприятия.

Снимки:plurrimi.com

 

 

JILO.BG

Тагове: 

Още от Забава, Работа
.