Ода за авокадото! Невероятно красиви снимки на ястия с авокадо

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:liveinternet.ru

Авокадото е един екзотичен плод, който не винаги можеш да намериш в магазина, а и цената му  е доста по-висока отколкото на другите плодове и зеленчуци. Въпреки това за Колет Дайк (Colette Dike), която има блог за храни и рецепти, по-добра храна от авокадото просто не съществува. Тя предлага на своите читатели рецепти и снимки на различни ястия с този плод. Снимките й изглеждат толкова вкусни, че ти се иска непременно да бъдеш готвач.

Момичето от Амстердам в блога си "Food Deco"  редовно публикува рецепти с илюстрации, които са толкова апетитни, че искате да хапнете веднага. Особено внимание Колет винаги отделя на авокадото.

1.

"Авокадото е не са само невероятно вкусно, но е имного полезно. Освен това е мегефотогенично! То винаги ми е адски вкусно, а по време на бременността ми се превърна направо в мания."

2.

3.

"Харесва ми да вдъхновяват хората да готвят у дома. Може да направите храната много привлекателна, дори с малко усилия. Що се отнася до авокадото, то обикновено се добавя към салати, но аз използвам икато основно ястие, а понякога го добавям и към тестени изделия.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

"В допълнение към блога Колет пише и в Инстаграм, където има повечеот 80 хиляди потребители.  Нещо повече, тя е публикувала книга с рецепти, наречена, както сами се досещате, "Авокадо".

11.

12.

13.

Снимки: liveinternet.ru/

JILO.BG

Тагове: 

Още от Работа, Живот
.