Фотограф снима спасени животни от лаборатории, за да им помогне да си намерят дом

24
прочитания
От
JILO.BG

Всяка година италианският фотограф Rachele Totaro се опитва да помогне на местната благотворителна организация „La Collina dei Conigli”, като прави уникални снимки на животни, спасени от различни изследователски лаборатории, където са били извършвани експерименти с тях.

Неговата цел е да информира света и хората за проблема и да разкаже за дейността на благотворителната организация.

„La Collina dei Conigli” спасява плъхове, мишки, зайци, морски свинчета в ранна и в напреднала възраст. След като животните се възстановят, доброволци им търсят дом за осиновяване.

"Аз не съм професионален фотограф (аз работя в областта на комуникацията), но на снимките, заедно с животните - това е моята страст. Така че, аз съм много щастлив да помогна на тази прекрасна благотворителна организацията със своите услуги. Аз също съм горд от това, че съм член на международна организация на фотографите, наречена „Сърцата говорят”. Тази година темата на фотосесията бяха детски книжки и приказки, тъй като те ни учат, че дори и след трудни изпитания, можем да очакваме щастлив край, и че всеки от нас може да бъде герой.”, разказва фотографът Тотаро.

Източник: vinegred.ru

Тагове: 

Още от Живот
.