10 момичета, които са се превърнали в живи кукли Барби

24
прочитания
От
JILO.BG

Стандартите за красота по света могат да се видят в един модел с тънка талия, големи изразителни очи и руса коса – куклата Барби. Много жени са привлечени от идеалната фигура на куклата и са готови на всичко, за да станат нейно живо копие.

Тези момичета се подлагат на много пластини операции – отстраняване на ребра за тънка талия, уголемяване на бюста, устните и още какво ли не.  Целта е една – да се превърнат в съвършени копия на куклите Барби.

Представяме ви 10 момичета, които са запленени от идеята да бъдат идентични с кукленския идеал за красота.

1. Валерия Лукянова

Валерия става известна с нейната голяма прилика във външността си с фигурата на Барби. За да добие същото лице, тя използва контактни лещи и специфичен грим. Девойката споделя, че си е правила операция за увеличаване на бюста с два размера и отрича да е използвала фотошоп за обработване на снимките си.

2. Венус Анджелик

Анджелик има много интересен акцент, тъй като 2 години е живяла в Япония, а също така тя владее още 5 езика.

3. Дакота Роуз

Американката Дакота взривила японския интернет със своята външност на типичната японска кукла. Известна под името Kotakoti, тя е много активна в социалната мрежа.

4. Алина Ковалевска

В Одеса живее една жива кукла. Алина не се стреми да придобие същите пропорции на тялото като тези на Барби, но пък отделя голямо внимание на своето лице и коса.

5. Анастасия Шпагина

Анастасия е известна на своите фенове под името Феята на цветята. Тя често си устройва фотосесии на свеж въздух, сред красива природа и под лъчите на слънцето. Анастасия спазва строги диети, за да запази своята фигура.

6. Олга Олейник

Феновете на Олга смятат, че тя е от друга планета. Извънземната красавица се занимава с езотерика, художничка е и моделиерка.

7. Ван Джагун

Ван учи и живее в Китай. Комбинацията от големи детски очи и нежно слабо тяло я прави копие на кукла Барби.

8. Анжелика Кенова

Анжелика е известна по света като руската кукла Барби. Тя от малка е обичала да си играе с кукла Барби и оттам идва нейната страст да прилича на нея.

9. Ванила Чаму

Японският модел Ванила е дала за пластични операции близо 102 000 долара. Идеалът за Ванила са френските кукли и затова съобщава на своите почитатели, че мечтата ѝ е да стане копие на тези играчки.

10. Алодиа

Метиска Алодиа се ражда във Филипините. Тя се прославя с превъплъщенията си в героини от компютърни игри и анимационни филми. Алодиа съчетава в себе си няколко таланта - модел, актриса, певица и телевизионна водеща. Тя споделя, че никога не си е правила пластични операции и каквито и да е корекции по тялото.

Източник: ruposters.ru

Тагове: 

Още от Шоу
.