Джъстин Джедлика – едно момче с голяма мечта да стане живата кукла Кен

24
прочитания
От
JILO.BG

35-годишният Джъстин Джедлика се подлага на повече от 200 пластични операции, някои от които доста опасни за здравето му, за да се превърне в копие на куклата Кен. Първата си операция, която е за корекция на носа, той прави още след навършване на пълнолетие. През следващите десет години, Джъстин се подлага на поредица от пластични операции и козметични процедури.

„Живият Кен“  има импланти навсякъде по тялото си – в гърдите, раменете, бицепса, трицепса и бедрата, няколко операции на носа, корекция на скулите и челото си, силикон в задните си части и още много други разкрасяващи процедури.

„Трябва да съм съвършен. Искам да съм 100% пластмасов. В страхотно здраве съм, въпреки, че хората смятат пластичната хирургия за опасна. Не смятам, че съм прекалил и мисля, че повече хора трябва да обърнат внимание на външния си вид и да се стараят да бъдат перфектни.“, коментира Джъстин Джедлика в свое интервю.

Една от най-опасните операции, след отстраняването на ребра, които Джъстин си прави, е тази за премахване на вените на челото, защото може да доведе до ослепяване.

Дотук американският Кен е похарчил над 220 000 долара за пластични интервенции.

Източник: drum.bg

Тагове: 

Още от Шоу
.