Секси майка на близнаци успява да влезе във форма три месеца след раждането

24
прочитания
От
JILO.BG

Соня Дейвисън Санчес е телевизионна водеща от Сингапур и щастлива майка на две братчета близнаци. Тя е много активна в профила си в Инстаграм и често публикува снимки на своята бременност и дните след раждането на близнаците. Удивително е как Соня успява да стегне фигурата си само три месеца след раждането, сякаш изобщо не е имала огромно коремче с две бебета в него.

„ Аз както и много други майки мислех, че е невъзможно да възстановя фигурата си след бременност, особено с близнаци. Не бях права. Стигнах до осъзнаването, че комбинацията от няколко фактора ще ми даде възможност да отслабна след бременността, само три месеца след раждането.”, споделя Соня със своите почитатели в Инстаграм.

Соня разкрива някои от своите тайни за бързото възстановяване и те са, че разходките пеш са много полезни, а също така кърменето помага за свиването на кожата и мускулите на корема.

Тя твърди, че кърменето наистина помагат на една жена да върне фигурата си такава, каквато иска да бъде.

Три месеца след раждането, Соня започва с проста 20-минутна тренировка, а година по-късно отново е секси майка на две близначета.

Източник: fishki.net

Тагове: 

Още от Семейство
.