Майка на три деца сменя полицейската професия със стриптизьорска

24
прочитания
От
JILO.BG

35-годишната британка Хана Хайверс заменя работата си в полицията със стриптизьорски танци в нощен клуб, за да запази разбирателството в семейството си. Хана има доста неприятности вкъщи докато работи в полицейската служба и затова е принудена да смении работното си място.

Като полицайка Хана не е имала достатъчно време за трите си деца и често е отсъствала от вкъщи. Освен това, отношенията със съпруга ѝ се влошават, тъй като самият той работи също в полицията.

Тогава Хана получава доста необичайно предложение за работа – стриптизьорка в местен клуб. Сега тя работи 12 дни в месеца и получава пет хиляди лири. Четири минути танц гола се заплаща по 51 долара.

Хана споделя, че сега животът ѝ е много по-добър. Тя има редовни клиенти в нощния клуб и допълнително се снима като модел. Съпругът ѝ не осъжда нейното решение и според него, жена му се занимава с нещо, което ѝ харесва.

След тази коренна промяна на работното си място, Хана печели много добре и дори има планове да отвори собствен танцов клуб с екзотични танцьорки.

Източник: fishki.net

Тагове: 

Още от Семейство
.