Модел похарчва $ 180 000, за да има по-голям ханш от Ким Кардашиян

24
прочитания
От
JILO.BG

24-годишната Дженифър Памплона от Бразилия твърди, че е похарчила повече от $ 180 000 за пластични операции, за да придобие същите форми на тялото като на своя идол – Ким Кардашиян. Само за корекции и увеличаване на задните части е платила $80 000.

Лекарите предупреждават модела, че вливането на мазнини в тялото е много рисковано за нейното здраве, но Памплона няма да спре, докато не засенчи ханша на Кардашиян.

Манията по пластичната хирургия се появява у момичето вследствие на постоянни подигравки в училище, че е много слаба. Сега тя иска да си направи фигура тип „пясъчен часовник“ и да се превърне в стандарт за женска красота в Бразилия.

Първата пластична операция Дженифър си прави едва 17-годишна.Следващата ѝ корекция е за увеличаване на гърдите. Но това не ѝ стига и тя продължава с още операции: за отсраняване на четири ребра, липосукция, ринопластика, корекция на устни и скули, увеличаване на задните части.

При последната операция хирурзите извличат мазнини от корема и ги вливат в задните ѝ части. Сега хирурзите отказват да правят каквито и да било промени върху тялото на модела, опасявайки се, че слабият ѝ кръст няма да издържи допълнителното натоварване от имплантите.

Източник: fishki.net

Тагове: 

Още от Живот
.