Тази бездетна двойка осиновява тризнаци, а след това идва още една двойна радост

24
прочитания
От
JILO.BG

Сара и Енди Джастис се срещат в университета и оттогава са неразделни. Отначало те били само приятели, а после решили да се оженят. Съвместният им живот обаче се опечалява от факта, че не могат да имат деца.  Лекарите казват, че Сара може да забременее, но само с помощта на ин витро оплождане. Процедурата е много скъпа – от 30 до 60 хиляди долара, а вероятността от забременяване е 10 %.

Сара и Анди решават да си осиновят дете. Тогава излиза възможността да осиновят дете, веднага след раждането му. Бременната майка няма възможност да отгледа детето и затова веднага след раждането смята да го остави в дом. Това е дългоочаквана възможност за семейство Джастис.

Каква изненада за Сара и Енди е новината, че бебето не е едно, а са цели три. Щастливите родители кръщават тризнаците с имената: Джоел, Хана и Елизабет.

Седмица по-късно Сара разбира, че е бременна. Изненадите обаче не спират дотук. Вторият месец от бременността, на видеозона се виждат близнаци. Радостта на Сара и Джейк е още по-голяма, а къщата им се напълва с деца. Близнаците са момче и момиче и носят имената Андрю и Абигейл.

Тази безкрайна радост е и доста голяма отговорност и неуморна грижа. На ден за петте деца са нужни близо 30-40 памперса.  Но това не може да помрачи невероятното щастие на младото многодетно семейство.

Източник: marketium.ru

Тагове: 

Още от Семейство
.