Вярно е, че всяка жена един ден става копие на майка си

24
прочитания
От
JILO.BG

Мъжете често казват, че като погледнеш майката на жена си, вече знаеш как ще изглежда любимата ти на старини. Следващите снимки отново доказват това правило. Дъщерите и майките са много по-близки, отколкото предполагат.

Стареенето оказва влияние върху външния вид както на жените, така и на мъжете. През годините ярките очи избледняват, косите побеляват, гладката кожа става набръчкана и груба. Още по-трудно се преживява напредналата възраст, когато наблизо има дъщеря, която изглежда като младо копие на майка си и ѝ напомня за загубената красота.

Тези майки и дъщери си мислеха, че не си приличат много. Но това беше само до момента, в който техните портрети не бяха комбинирани с компютърна програма.

1. 48-годишната Джоузи О‘Рурк, вляво, работи в букмейкърска кантора и живее в Хейстингс, Източен Съсекс. Найната 24-годишна дъщеря Джоди Кларк О‘Рурк, вдясно, работи като мениджър и живее в Станфорд, Източен Лондон.

Джоузи, отляво, не може да приеме процеса на стареене, особено след като е била много привлекателна в младостта си. Тази жена се подлага на процедури с Botox всяка година през последните шест години. Въпреки това, Джоди, от дясната страна, вярва, че майка й все още е красива.

 

2. 62-годишната Сара Пиърсън, вляво, майка на три деца от Лондон, е собственик на PR компания. Нейната 30-годишна дъщеря Клеми, от дясната страна, директор на агенцията на майка си, също живее в Лондон.

Сара смята, че дъщеря й Клеми е много по-красива, отколкото някога е била самата тя в младостта си. Клеми казва, че ще се радва , ако на 62 години изглежда като майка си.

 

3. 83-годишната Франсис Дънкомбом, бивша домакиня,  сега работи като модел. Тя живее в Съри и има една дъщеря, 57-годишната Тиник Фокс, която има брак и има 3 порастнали деца. Тя също живее в Съри.

Франсис, вляво, все още се чувства млада и обича да танцува вкъщи. Никога не си е помисляла, че прилича на дъщеря си, докато не вижда компютърната графика. Тинека вярва, че майка й винаги изглежда зашеметяващо. Тя казва, че за щастие е наследила добрите майчински гени и здравословни ѝ навици.

 

4. 73-годишната Естер Савидж, отляво, е пенсионер. Тя е женена и живее на остров Шеп в Кент. 43-годишната й дъщеря Уенди Прайс, вдясно, работи в детска консултация и живее с 3-годишния си син на същия остров.

Естер, отляво, е спряла да се грижи за външния си вид, след като се оженила и родила децате си. Уенди, от дясната страна, смята, че застаряването е освобождаващ фактор.

5. 45-годишният модел Ронда Макинтош, вляво, живее със съпруга си и двете си деца в Глазгоу. Отдясно е нейната 15-годишна дъщеря Дарси.

Ронда, вляво, казва, че когато гледа  Дарси, тя ясно се вижда в младостта си и това е като връщане към миналото. В същото време, Дарси, отдясно, казва, че това сходство много я изненадва.

Източник: vinegred.ru

Тагове: 

Още от Семейство
.