Още 25 невероятни факта за оргазма - част втора

Някои древни египтяни вярвали, че бог Атум създал света чрез мастурбиране – и че река Тигър се формирала от спермата на един бог

24
прочитания
От
JILO.BG
  • Снимка:FilmAffinity

Вече ви представихме 25 невероятни факта за оргазма. Ето още толкова факти, които може да ви бъдат от полза, или просто да ви разсмеят.

1. По-малко от една трета от всички жени получават оргазъм по време на секс, докато три четвърти от мъжете винаги получават. Но ако мъжете прекарват повече от 21 минути в любовна игра, статистиката се увеличава до 90% напълно удовлетворени жени.

2. По време на оргазъм, тялото произвежда четворно количество от хормона окситоцин.

3. Ефективна „женска виагра“ се разработва в момента, въпреки че има опасения за възможни странични ефекти.

4. „Една нощ аз и гаджето ми бяхме навън с приятели, когато той сложи ръката си под полата ми под масата за вечеря. Той ме обработи и накрая аз изпуснах дълъг, дълбок стон пред всички. Трябваше да се престоря, че съм се задавила, за да прикрия изблика си. “ Триша, 23г., консултант.

5. Добрият секс не се свързва само с оргазма. Доктор от университета на Британска Колумбия вярва, че достигайки кулминацията е само  третият етап от „кръга на желанието“ (възбуда, плато и възстановяване са другите), и че за жените е възможно да се чувстват сексуално удовлетворени на всеки етап – не само когато са в оргазъм.

6. За супер заредено преживяване, експертите препоръчват на жените „удължения оргазъм“, който може да ги кара да свършват в продължение на 20 минути. Жените трябва да помолят мъжете си да проучат техниката и да я овладеят.

7. Италиански учени наскоро открили, че G-точката, зона с по-дебела вагинална тъкан, може да се намери с ултразвук. За съжаление, не всеки мъж идва с вграден радар за G-точка, така че жените трябва да им показват къде е.

8. Ако жените имат G-точка (според някои италиански учени, не всички жени имат), тя е около 2.5-5 см. нагоре по вътрешната страна на предната стена на вагината. Обикновено е с размер на грахово зърно, но когато е стимулирана, може да се увеличи до размера на орех.

9. „Веднъж излизах с мъж, който имаше най-невероятната орална техниката. Той ме ближеше така леко около външната част на клитора и постепенно се движеше навътре, като движеше езика си спираловидно. Натискът ме възбуди толкова много, че бях в състояние да свършва в рамките на секунди.“ Рейчъл, 29г., графичен дизайнер.

10. Около 1% от жените могат да стигнат до оргазъм само чрез стимулация на гърдите!

11. Мъже, които преживяват два или повече оргазма седмично, живеят по-дълго. За жените също има подобно предимство, но не е така силно изявено.

12. Средно на жените са им нужни 8 минути, за да свършат. Има и жени, които могат да свършат за една минута, докато на други им е нужен половин час.

Снимка:salon.com

13. Съществува оргазъм, наречен „релаксиращ“. Той идва чрез дълбока мускулна релаксация, придружена с бавно стимулиране. Този оргазъм е по-нежен и не предизвиква спад в настроението след това.

14. „Един колега имаше репутацията на великан в леглото, така че, когато се прибрах заедно с него, след едно офис парти, бях полудяла да разбера за какво е целия този шум около него. За съжаление, след като пет минути стискаше гърдите ми твърде силно и търкаше клитора ми енергично с дланта на ръката си, той свърши. Това със сигурност не беше удоволствие за мен, но доказа, че всички сме различни!“ Кели, 24г., секретарка.

15. Вече е възможно да се имплантира устройство за невро стимулация в жените, което доставя с дистанционно управление оргазми – но струва невероятните 7,500 паунда. И все пак, 59% от американските жени споделят, че биха били радостни да могат да си докарват оргазъм с натискането на един бутон.

16. Способността ви да достигнете до оргазъм може да бъде генетична, според едно скорошно проучване. Дали е вярно? Е, няма как да знаем – това не е нещо, за което можете да попитате майка си …

17. 56% от жените достигат до оргазъм чрез мастурбация (всеки път), а само 24% успяват всеки път да достигнат до оргазъм с партньора си.

18. Все още не е доказано, че женските животни получават оргазъм, но според някои учени, зайците и поровете получават.

19. „Мисля, че колкото по-дълго сте с една жена, толкова по-лесно е да я докарате до оргазъм – но всяко момиче е напълно различно и когато спите с друга жена за пръв път, трябва да се научите как тялото й реагира, така че това е постоянна крива на обучение.. “ Крис, 32г., счетоводител.

20. Дами, искате повече оргазми? Тогава сменяйте техниките за стимулация. Ако току-що сте достигнали до оргазъм чрез клиторна стимулация, опитайте проникване, за да продължите усещанията. Често първият оргазъм е по-остър и по-бърз, но вторият може да бъде по-дълъг.

21. Някои древни египтяни вярвали, че бог Атум създал света чрез мастурбиране – и че река Тигър се формирала от спермата на един бог. Нищо чудно, че мъжете са толкова възхитени от себе си, а?

22. Стимулирането на G-точката може да повиши прага на болка при дамите до 107% при оргазъм.

23. Според сексолога д-р Гари Шубак, до 60% от жените са имали някаква форма на еякулация, а около 10% твърдят, че редовно еякулират „насилствено“ при оргазъм. Той смята, че повечето жени биха могли да еякулират „ако са тренирани правилно“.

24. Германско проучване установило, че 62% от жените, които са посещавали университет, споделят, че понякога имат проблеми с достигането до оргазъм, докато само 38% от тези, които не са били в университет, имали подобни проблеми.

25. „Имах невероятен орален секс с момче, което бях срещнала в един бар. Комбинацията от алкохола и отличната му работа с език направиха моя оргазъм толкова силен, че случайно пръднах. Никой от нас не го спомена, а аз не се осмелих да го потърся отново, тъй като бях прекалено притеснена. “ Белинда, 31г., счетоводител.

Тагове: 

Още от Забава, Знание
.