Ето какво може да се види в американските спални (снимки)

24
прочитания
От
JILO.BG

Никоя друга част на къщата не може да разкаже толкова, колкото една спалня. Затова американската фотографка Барбара Пайкок (Barbara Peacock) създава проекта „Американска спалня“.

Фотографската агенция Getty Images дава на 5 щастливци 10 000 долара, за да направят свой проект. Една от късметлийките е Барбара Пийкок. Тя влага своя бюджет в създаването на портрети на американци от различни краища на САЩ.

Талантливата фотографка се старае да покаже сложността и характеристиките на американския начин на живот. Ето и част от невероятно сполучливия ѝ фотопроект „Американска спалня“.

Кристофър и Алис, Портланд, Мейн

"Ние рядко оставаме насаме с нашия забързан живот, с две деца и една котка. И всеки път, когато ни попадне тази възможност, ние се възползваме от нея."

Коди, Портланд, Мейн

"Това е много разочароващо, не мога да направя нищо, не мога да общувам с приятели, не мога да спортувам, останах тук ... само аз и моята болест (остра ревматична треска)".

Джесика, Милфорд, Ню Хемпшир

"Понякога животът ви хвърля по различни начини. Най-важната част от живота е да си спомняте, че сте там, където трябва да сте."

Бети, Суиден, Мейн

„Съпругът ми е мъртъв, сега мога да пуша в къщата.“

Холи и Нейтън, Deep Gap, Северна Каролина

"Вече 20 години сме заедно."

Нито, Кембридж, щата Масачузетс

„Има дни, в които не излизам от своята спалня.“

Младо семейство

„Толкова силно искахме деца, затова аз обичам, когато всички се събираме на едно място в нашата спалня.“

 

Източник: 4tololo.ru

 

 

Тагове: 

Още от Семейство
.