Секси ли е да имаш най-тънката талия?

Седем дами мерят талии в сантиметри, най-тънката е 38 см

24
прочитания
От
JILO.BG

Много жени искат да имат тънка талия, но при някои това желание става фикс идея и цел в живота им. Предлагаме ви да видите 7-те жени, притежаващи най-тънките талии в света.

Нерина Ортън – талия 40 см с корсет

Нерина е от Бирмингам, Великобритания и носи стегнат корсет от 14-годишна. Тялото й толкова е свикнало с него, че когато го свали, започва да усеща бунт в червата, които се стремят към по-естествена позиция. Нерина дори спи с корсета.

Нерина е на 22 години, а талията й е едва 40 см, като тя иска да я направи дори по-малка. Без корсета талията й се разширява до 56 см.

Кати Юнг – талия 38 см

Кати Юнг е родена през 1937 година. Висока е 165 сантиметра, а талията й с корсет е 38.1 см. Засега тя има най-тънката талия, измерена досега.

Мишел Кьобке – талия 40 см

Кьобке е носила стегнат корсет в продължение на 3 години, дори по време на сън. В момента талията й с корсет е 40 см, но тя не е доволна и иска да я намали до 38 см.

Жената излага здравето си на огромен риск. Тя вече не може да стои права без корсета, защото мускулите на стомаха и гърба й са атрофирали. Стомахът й също не функционира правилно. Тя не може да изяде едно нормално ястие, а трябва да го разделя на няколко малко части.

Йоана Спангенберг – талия 50 см

Румънката твърди, че талията й е естествена. Йоана се храни нормално и дори си позволява пица и чипс. Още на 13-годишна възраст тя забелязала, че талията й е много тънка и приятелките й можели да я обгърнат с две ръце.Йоана работи като модел.

Ан Уорд

Талията й е толкова тънка, че може да бъде обгърната с две ръце (на снимката). Когато е на 19 години момичето от Тексас участва в шоуто на Тайра Банкс. Тогава шокира журито с талията си.

Дита фон Тийз

 

Дита е танцьорка, известна най-вече с това, че е била съпруга на Мерилин Менсън. Тийз казва, че носи корсет от 18-годишна. Талията й е 56 см без корсет и може да бъде стегната до 42 см с корсет.

Валерия Лукиянова

Лукиянова е известна като живата кукла Барби. Тя е от Украйна и си е правила много пластични операции, за да прилича на кукла Барби.

Източник: telegraf.com.ua

 

 

Тагове: 

Още от Шоу
.