Опасни секс експерименти, които не си заслужават да бъдат повторени

24
прочитания
От
JILO.BG

Липсата на кислород предизвиква освобождаване на активни вещества, които ви дават усещане за еуфория. Ако в този момент човек е превъзбуден, той изпитва двойно по-голямо удоволствие. Но не всеки знае кога да спре.

С подръчни средства любителите на скарфинга използват шалове, въжета и найлон или стискат здраво с ръце врата на партньора, което се оказва опасно и застрашаващо живота действие.

Наскоро в Пембрукшир, местен жител се задушава в латексова маска, която използвал по време  на мастурбиране.

Ето още няколко техники по време на секс, които могат да изглеждат много възбуждащи, но всъщност крият много опасности.

Поливане на тялото с восък

В действителност, горещият восък е в състояние да нанесе изгаряния по кожата на човек с различна степен. Наред с други неща, това вещество се изпира зле от спално бельо.

Ако все пак имате непреодолимо желание да опитате еротична игра с восък, по-добре е да използвате специални свещи, при които температурата на топене не е твърде висока.

Секс в колата в движение

Това е едно много опасно начинание. Не позволявайте силното желание и горещите страсти да замъглят разума ви.

Високо напрежение

Феновете на този тип екстремен секс получават допълнителна възбуда от малък заряд на електрически ток. Изключително опасно хоби, защото може да доведе до фатален изход.

Повтаряне на сцени от филми

Някои сцени от филми могат да се окажат доста опасни и да доведат до травми и наранявания. Същото важи и за позициите от "Камасутра". Ето защо, ако не разполагате с конкретна физическа подготовка, не правете това у дома си.

Секс на неподходящи места

Секс в гората, на поляната, на нивата или на открити места е едно доста опасно преживяване. Освен че могат да ви напълзят мравки и да ви нападне диво животно, твърдия и неудобен терен може да ви докара неприятни следи и драскотини по тялото. И все пак, да не забравяме, че сексът на публично място е престъпление.

Източник:fishki.net

 

 

Тагове: 

Още от Живот, Знание
.