Ето кои са най-скъпите секс играчки

24
прочитания
От
JILO.BG

В сексшопите могат да се видят какви ли не секс играчки, но някои наистина са само за богаташи. Ако разполагате с повече финансови средства можете да се снабдите със скъпи секс кукли, вибратори, масажни масла и вижте още какво.

Кралският член  Pearl Royal $1 млн.

Създателят на най-скъпият вибратор е Колин Бърн, който заедно с бизнес сътрудника си Никол Глаус измислят модел на вибратор за 1 милион долара. Той е изработен от масивна платина, инкрустирана с 1000 розови и бели сапфири, диаманти и перли, които доставят още по-голямо удоволствие на жената.

Позлатено яйце $150 000

Шведската компания Lelo лансира на пазара позлатен вибратор за $150 000, който е направен от 18 карата чисто злато и тежи около 150 грама. Проектиран така, че да бъде удобен за жените, артикулът има яйцевидна форма. В кутийка с механизъм за заключване се съхранява съответно секс играчката и упътване за употребата ѝ.

Вибратор от бяло злато за $59 154

Пръстен, украсен с 18 карата диаманти е част от изискан вибратор на цена $59 154. Иновативният дизайн на дилдото позволява да се отвори и отвътре да се покаже пръстен с диаманти.

Секс кукла по поръчка за $23 080

Ако нямате до себе си красива жена, а имате незадоволени сексуални желания, не е нужно да се отчайвате. Американска компания се е погрижила да произведе секси кукла, чиито скелет е изработен от титанови сплави, а кожата ѝ наподобява при допир на човешката.

Масажен пръстен на „Бетони Вернон” $4254

Пръстен с низ от перли и злато е лесно да бъде объркан с бижу, но всъщност ролята му е да масажира и стимулира. Дамата, която го носи, може да бъде спокойна, че само тя и партньорът й ще знаят за какво става дума. Цената на тази хитра секс играчка е $4254.

Черешова пръчка за $3066

Ако харесвате по грубите секс игри, то черешовата пръчка на „Бетони Вернон“ е само за вас. Компанията производител обещават, че техният артикул толкова много ще хареса на всеки, че ще искат още и още наказания с пръчка.

Бътплъг за ездачката с опашка

Не сме тук, за да съдим избора и половите желания на хората, но с голямо удоволствие трябва да признаем, че има доста похотливи дами и господа, които биха закупили подобна играчка. Единствената пречка е цената, която в този случай е 3500 долара. Визуално напомня на играчка, която може да се използва в пъзелите на SAW. Опашката сигурно е за дърпане, ние не ги разбираме тези неща.

Райските струни от перли

За първи път виждаме играчка, чиято употреба още не е особено ясна. Струните се продават за скромната сума от 4254 долара. Много приличат на телените гъбички за миене на съдове, но пак казваме, че изобщо не сме запознати с действието им. Играчката е адаптивна и може да се споделя с други партньорки. оставяме на вашата фантазия, да открие вярното приложение на това чудо.

източник: men.hotnew.bg, woman.hotnews.bg

 

 

Тагове: 

Още от Шоу
.