Александра Богданска срази с глупости

0

Моделката отиде до Сицилия, но така и не разбра, че е остров, а не град

Само за две минути Александра Богданска успя да изговори куп глупости в новия си влог, сниман на италианския остров Сицилия, който посети, за да участва във фотосесия за известна марка бански костюми. Благоевградската красавица срази голяма част от последователите си, щом реши да ги обогати с интересна информация, пълна с неточности, пише Уикенд.

Учудващо как 29-годишната моделка е успяла да стигне до Сицилия, без да разбере, че е остров, а не град, както обяви във видеото си. Чудно и как се е разходила в град Таормина, мислейки го за Таорино. Градчето е много известно, информира Алекс, с архитектурата си. Има и гледка към вулкана Етна, което е вярно, но се отнася за град Таормина, в който Алекс всъщност е била и даже е пила на кафе в заведение на „китното площадче”. Във влога си тя заля последователите си с любопитни факти, макар и неверни, като например този, че в Таорино е сниман филмът „Белият лотос”. Всички знаят, че е сериал и в сицилианския град Таормина е сниман вторият му сезон, така че объркване сред последователите й нямаше.
„Какво разбрах и какво не успях да видя, и какво видях през тези два дни и половина, през които бях в Сицилия – градът на италианската мафия, наричана още Коза Ностра. Даже има източници, че и до ден днешен съществува тази мафиотска организация. С какъв ведър тон го казвам това”, възкликна Алекс с широка усмивка в края на видеото си, когато реши да обогати почиталите си с полезна и интересна информация.

Не й се получи съвсем, но пък никой не й се разсърди. Вместо това в коментарите си последователите й я хвалеха колко е красива, позитивна и енергична. Даже тези, които решиха да я поправят, го направиха с благост и добронамереност.
Повечето не обърнаха внимание на глупостите, които ръси в клипчето. Като например, бисера за романа „Кръстникът” на американския писател от италиански произход Марио Пузо. „Има село, което се казва Корлеоне. Да, дон Корлеоне, „Кръстникът”. Франсис Форд Копола е написал романа, вдъхновен от това място, както и много други села. Оскар Уайлд са идвали в Таорино. Ги дьо Мопасан. Всички тези известни личности са се вдъхновявали от тези географски ширини. Дано и аз така, аджеба, получа едно вдъхновение – веднъж, ама силно, ми е достатъчно, нали?”, нареждаше глуповатата Алекс. Не е ясно защо употреби множествено число, но писателят Оскар Уайлд действително е идвал тук, както и му Ги дьо Мопасан.


Прегледана: 113582

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече