Алекс Сърчаджиева откровена: Не искам да посрамя мама

0

„Не ми е важно дали ме познават хората или не, важното е да правя достойни неща. Важно ми е да не посрамя мама, да се гордее с мен на небето”, заявява Сърчаджиева в една от най-откровените си изповеди.

Дъщерята на Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев буквално порасна пред очите на цяла България. Познаваме родителите й, чували сме за гаджетата й, знаем кой е мъжът с главно М в живота й, както и колко отдадена е на дъщеря си София, която е наследила талантливите си родители.

Малкото ѝ близки хора в живота и загубата на най-любимите ѝ същества я правят силна, учат я на кураж и да се справя сама с изпитанията в живота си, пише „Уикенд“.

Майка й Пепа Николова си отива на 22 септември 2006 г. след дълго боледуване, а Алекс още не може да преживее смъртта й.

„Не съм искала да бъда известна. Израснала съм с майка ми – жена , която цяла България я познава. По някакъв начин това да ме познават хората, ме е съпътствало от малка. Спираха я по улиците, непрекъснато, защото тя беше народен човек, хората безобразно много я обичаха и й се радваха. Всички ми казваха тогава как трябва да се гордея много с майка ми. И няма да забравя едни думи, които тя каза по телевизията – че иска един ден да я спрат и да й кажат, че трябва да се гордее с дъщеря си. Затова се надявам просто да вървя достойно по пътя си“, казва Алекс.

Прегледана: 186106

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече