Алекс Сърчаджиева разкри: Водех „Игри на волята“ гладна и жадна, с по 1 час сън

0

Близо 2 години, след като бе изритана от „Игри на волята“ без обяснение, тв водещата Алекс Сърчаджиева най-сетне проговори за предаването и изживяванията си по време на снимките.

Тя е първата водеща на риалити шоуто и макар да бе изгубила съпруга си Иван Ласкин преди по-малко от половин година, тя успешно се справи със задачата. А според масовото мнение на зрителя – дори надминава по професионализъм и харизма сегашните водещи Димо Алексиев и Ралица Паскалева.

„Игри на волята“ беше зверска машина, огромно натоварване. Всеки божи ден от сутрин до вечер, на 40 градуса. Нито пиеш вода, нито ядеш. Особено като започнахме да снимаме по два епизода на ден, а в един период – и по три, водех и коментарни студиа. Изобщо не знаех къде се намирам и какво се случва с мен – прибирам се в 5 ч в хотела, в 6:30 отново трябва да съм на крак. Като войник. В работата си съм войник. Много държа на точността. Така съм възпитана от майка ми и мисля, че така трябва да бъде“, разказва пред списание Eva актрисата.

Въпреки неимоверните усилия, които е положила и нейната завидна дисциплинираност, Алекс бе отстранена за втория сезон на шоуто. Нейните задължения пък бяха поети от не един, а двама водещи.

Още тогава се разрази огромен скандал, иницииран от продуцента Радо Тушев, който изригна в социалната мрежа: „Последното изпитание пред Александра беше да бъде изхвърлена като парцал, без обяснение, без адекватен разговор, от работата, която много обичаше и на която беше дала толкова много. Както във всичко, без капризи, без пазарлъци, без остатък.

Беше обругана и обиждана, наричана с епитети, които ме е срам, че съм слушал. Изминалата година свали маските на изключително подли и неблагодарни хора, които се подиграха с енергията, труда, лоялността, обичта на това момиче и не само. Обичам те, грозна и дебела моя! Ти си най-добрата“, написа Тушев. Вероятно помолен от самата Алекс, по-късно той изтри коментара си.

Прегледана: 186610

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече