Андреа Банда изпадна в депресия! Водещата още не може да преживее обидата в „На кафе“

1

В тежка депресия е изпаднала водещата Андреа Банда Банда, научи Jilo.bg. Красавицата потъна вдън земя и не само липсва от „На кафе“, но няма активност и в социалните мрежи, където бе истинска фурия всеки ден.

Според запознати Андреа се покрила, малко след като в началото на септември сподели, че я отрязали за петъчна рубрика.

Секването на ентусиазма й да води алтернативен панел в „На кафе” веднага се изтъкна като причина за слизането й от екран. Нейни близки разкриват, че е изпаднала в депресия, след като я отрязали от „На кафе“ – не си вдигала телефона, не излизала от къщи със седмици и почти не се хранела.

Семейството й било изключително притеснено за здравето й и решили да й помогнат със специална лечебна програма, наречена „План да бъда“. Нейната кръстница Биляна Савова я записала, като смятала, че ще й помогне да се съвземе и да преоткрие себе си.

Вечно усмихнатата брюнетка неведнъж е споделяла, че страда от тревожност и безсъние, като възможната причина е стресът.

В „План да бъда” се „синхронизират опитността на йога, мъдростта на медитацията и абсолютно уникалното преживяване на ритмичните юмейхо масажи, изпълнени от персонален висококвалифициран терапевт”, пише в сайта на програмата. За да се поддържа постоянството и концентрацията на практиките, има строги правила за дисциплина. Ключово е благородното мълчание – пълна тишина за тялото, речта и съзнанието, пише „Уикенд“. Всякакъв вид общуване – с думи, жестове, мимики и т.н., с другите медитиращи е забранено.

Прегледана: 185384
1 Коментар
  1. Иван Панирски казва

    Горката тя

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече