Андреа издъни Кубрат Пулев – имал тайни намерения за политиката

0

Фолкпевицата е сигурна, че той така лавирал и манипулирал, че явно се готви за политическа кариера

Краят на връзката между Андреа и Кубрат Пулев явно няма да отшуми скоро, защото двамата продължават да си разменят хапливи реплики.

„Единственото нещо, което за мен ще остане невероятно, е как човекът, до когото си бил 13 години, подкрепял си го в неговото начало, докато ти самият си бил на върха, стига до своя пиков момент в кариерата си и злепоставя името ми пред близки, познати и непознати хора! Да оправдаваш себе си с лъжи от рода на „Тя е болна“, „Тя ще се самоубие“, „Тя е съсипана“, „Тя е луда“, „Тя е на тежки лекарства“, а всъщност да молиш жената до себе си „Моля те, роди ми дете“, „Бъди моя съпруга, стига с тази кариера“…. Не бих казала, че съм глупаво момиче.  

Явно вярвах в добротата или поне, че все още има качествени и лоялни хора, но се оказа, че добре са се подготвили с годините за политическа кариера с лавиране, манипулиране, обещания и лъжи“, с тези думи някогашната голяма звезда на Пайнер даде да се разбере, че връщане назад няма и сподели, че една от любовниците дори му е родила дете, пише Галерия.

Прегледана: 118294

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече