Андреа се извъртя за раздялата с Кубрат: Ето я новата й версия

0

„Не ни е разделила трета жена или такова нещо. Не, просто различия”, сподели Андреа за разлъката с бившия й годеник – боксьорът Кубрат Пулев, в предаването „Животът по действителен случай”. Вероятно става дума за неволна грешка и певицата е имала предвид, че със спортиста не са се разделили, заради „друга жена”, но до разяснения не се стигна. Така или иначе, Андреа изтъкна, че с Кубрат имали различни виждания за семейство, ценности, морал, представа за отношенията между двама души.
Тя не конкретизира по какво точно се различават с Пулев, понеже щяла да го злепостави. Говори само за своите представи за щастие в личен план. Андреа смята, че двама партньори трябва да се подкрепят, когато единият иска да развива кариерата си. За певицата бракът е важен, какъвто пример има от родителите си, които са заедно вече 35 години. Смята, че когато се създадат деца, е хубаво да се отглеждат и от двамата си родители, които да са заедно и да живеят в разбирателство, пише Уикенд.
Андреа се раздели с Кубрат през 2019 г., след като публично го обвини в изневери и паралелни връзки. По-късно певицата обяви, че той има тайно дете. Към днешна дата се знае, че боксьорът има две деца от друга жена. Въпреки тази си предистория, Андреа и Кубрат поддържат приятелски отношения, защото и двамата имали такова желание, както тя уточни. Андреа потвърди, че Кубрат е присъствал на рождения й ден на 23 януари. „Не съм го водела с пистолет до главата”, коментира певицата с усмивка, като допълни, че боксьорът имал хубави отношения и с родителите й.

Прегледана: 130044

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече