Андреа: Скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам

0

Попфолк певицата Андреа изригна с гневен пост в социалната мрежа по повод бруталния бой между ученици в кв. „Лагера“ в София.

Певицата изрази възмущението си от честите случаи на насилие сред тийнейджърите и разказа какво е претърпяла самата тя, когато е била в 5-ти клас. Заради проявена жестокост, тя сподели, че и нейният живот е бил на косъм.

Бившата на Кобрата сподели, че е била тормозена в училище. 34-годишната фолк певица разкри, че нейни съученици „ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди“.

Ето целия й пост.

„Току-що изгледах въпросното клипче! На него се виждат група комплексирани подрастващи, на които боят от няколко човека върху едно беззащитно момче им дава някаква илюзия, че са “велики”, че са “силни”. Замислих се в какви семейства живеят тези деца. На какво ли ги учат родителите им? Дали изобщо в главите им има дори и малка нотка на усещане за морал, за разликата между добро и лошо?

Когато бях малка, може би в 5-ти клас, аз също изживях нещо подобно. Група момчета от училище, поради факта, че много ме харесваха, решиха да изразят “любовта” си. Като ме заринаха под снега и скачаха върху дробовете ми, докато не спрях да дишам за няколко секунди. Тогава бях само 5 клас и не вярвах в правната система. Мислех си, че може би това е нормално, докато баща ми не разбра и отиде в училището. Където свика цялото училищно съсловие от директорката до учителите, защото това се случи в самото училище. Разбира се, те не чувстваха никаква вина. Докато след една година, една от приятелките ми не влезе в болница с комоцио от удар, който беше насочен към мен, но аз умело продължавах да се защитавам. Защото на това ме научи системата! Че си сам! Че всеки си мълчи!

А сега Ви питам, ще си мълчите ли? Същите тези деца след като не получат правосъдие, ще продължат! За тях насилието ще бъде нещо нормално! Ще го изразяват и не само върху хора, но и върху животни! Утре някой от тях ще реши, че е ок да убиваш.. Защото правосъдие няма! Има само сеир! Ако сме нормална държава, всички въпросни “побойничета”, виждам, че някои се вживяваха в боксьори. Щяха сега да са изправени пред съда!

Преди седмица един човек мина през едно куче, ей така за кеф.. Питам какво стана с този човек? В какво се превърнахме? Имаме ли общество изобщо или всички сте в Instagram и TikTok и търсите сеира? Нямам какво да кажа, защото вече нямам думи! Нищо не се е променило от времето когато бях дете! Нямаме напредък като нация, като държава и най-лошото – като хора!

Прегледана: 161520

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече