Андреа тотално изгуби връзка с реалността! Фенове в потрес от поведението й в мрежата

0

„Защо запретваш гащи?” – този въпрос Андреа чете вероятно всеки ден или поне под почти всяка своя провокативна снимка в социалните мрежи. Не е без повод. Повечето кадри, за които позира по бански, бившата пайнерка е захванала и дръпнала бикините си. Затова позата се превръща в нейна запазена марка.

Другата тема, която все повдигат в профилите й, е как и колко използва фотошопа. Преди дни подхванаха певицата и за кадрите й от Сапарева Баня, където семейството й има къща. За тях Андреа позира по бански на колело и с куче. „Най-обичам в планината”, написа тя. Феновете не обърнаха внимание на обстановката. Съсредоточиха се върху това, че на снимката изглежда така, сякаш главата й е поставена върху тялото с програма. Появиха се и предположения кое точно приложение е ползвала, а други пък предположиха, че тялото „не е нейно”, пише „Уикенд“.

По-късно, със същия бански костюм и кучето, Андреа позира с две празни кошници. Блондинката е обула гумени чехли, които изглеждат доста удобни, но пък и необичаен избор, макар и за градинска фотосесия. И за последната си снимка с бански костюм за тези дни Андреа пак е подхванала бикините си, като този път ги е дръпнала по-силно. Заваляха пак коментари по въпроса. Не бе пропуснат и фотошопа.

Андреа сподели стори от няколко клипчета, траещи секунди, за които позира пак по бански костюм, но този път изглежда съвсем естествено. Разликите с предишните кадри са очевидни.

Тези от сторито й са толкова лишени от „режисура”, че блондинката неволно показва и зърното на дясната си гърда. Вероятно, заради въртеливите движения, които прави, банският й се е изместил, така че Андреа е разкрила, вероятно повече от предвиденото. За всички кратки клипчета певицата така е стиснала и вдигнала банския си над кръста, че изглежда по случайност не е показала всичко от себе си.

В последните дни Андреа зарадва последователите си с още снимки по бански, както и с кадър, за който позира в гръб съвсем гола.

Прегледана: 180164

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече