Ани Младенова погреба мъжа си

0

„Съпругът ми почина преди 2 месеца, не можа да пребори онкоболестта”, разказва през сълзи личната медсестра на Тодор Живков

Майор Ани Младенова е потънала в траур, научи „Уикенд” от самата нея. Славната лична медсестра на Тодор Живков скърби неутешимо за мъжа си, който наскоро загубил битката си с коварно онкозаболяване. Двамата живяха щастливо дълги години в Банкя, а сега в къщата им се е настанила тъга.

„Няма го вече съпругът ми, почина преди 2 месеца. От 3 години се бореше с рак на панкреаса, който, за съжаление, не успяхме да надвием. Загубата ми е огромна, но гледам да се държа. Синът, снахата и внучето са до мен и ме подкрепят да не рухна”, сподели пред наш репортер легендата от УБО.

Онкоболният мъж на Ани имал сериозно изпитание в разгара на пандемията. Тогава пипнал Ковид-19 и състоянието му изисквало спешна хоспитализация. Житейският партньор на знаменитата Татова сътрудничка поддържал температура от 39,6 градуса, но категорично отказвал да влезе в болница.

Отчаяна, че любимият й не се подобрява дори с антибиотици, майор Младенова решила да търси помощ от нашумелия доц. Атанас Мангъров. Била чувала, че само той лекува болни от Ковид-19 в домашни условия, затова издирила телефона му и му звъннала. Инфекционистът отказал визитация в Банкя, където е къщата на Ани, но пък помогнал с думи – вдъхнал оптимизъм.

„Въпреки, че не поиска да дойде до нас, защото му бяхме далеч, ще съм му благодарна винаги. Този човек, на когото дори не се представих коя съм, ме успокои и след нашия разговор се чувствах напълно убедена, че половинката ми ще се справи с болестта. Голям професионалист е доц. Мангъров!”, споделяла е пред вестника ни медсестрата на Тато. В крайна сметка мъжът й успял да се справи успешно с коронавируса и така си подарил още 2 години живот.

Прегледана: 133138

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече