Ани Салич КРИЕ първия си брак (Вижте за кого е била омъжена)

0

Преди да се омъжи за сръбския си съпруг Бранко Салич, една от най-популярните водещи у нас – Ани Салич, е имала друг съпруг, научи „Уикенд”. Тв звездата обаче крие този епизод от биографията си и днес категорично не иска да си спомня за първия брак.

Когато правила първите си стъпки в телевизията, журналистката се представяла с фамилията Златанова, помнят паметливи нейни колеги. По онова време Ани била на 26 години и се трудела като репортерка и водеща на собствено публицистично предаване „В сърцето на София” по Нова телевизия.

Тя избягвала да споделя личния си живот и единствено най-близките й били посветени в нейната тайна. Единственото, което се знаело за първия й мъж било, че е строителен предприемач.

Бракът им обаче бил съвсем кратък – по-малко от 2 години, тъй като Ани мечтаела за телевизионна кариера, а не да бъде прилежна домакиня вкъщи. Именно работата я събрала с нейния съпруг № 2 Бранко Салич, който бил технически директор на телевизията по онова време.

Двамата се оженили през 1999 г., а години по-късно последва и раздялата им. Ани побърза да върне моминската си фамилия Валеова, но ръководството на Нова телевизия забранило на новинарката да се представя с друго име, освен с това, с което е известна. Фамилията Салич било като нейна запазена марка и зрителите така я познавали, аргументирали се шефовете й. Неведнъж Ани откровено е признавала, че не помни точната дата на тяхната сватба, а Бранко често се сърдел, че не знае кога са се оженили.

Ани и Бранко

3 години след раздялата, бившият мъж на Ани Салич – 61-годишният Бранко, най-после разкри чувствата си. Тв продуцентът сподели, че двамата не са съумели да съхранят уважението помежду си, а той все още е наранен от развода, иницииран от новинарката.

Краят на брака им съвпадна с фалита на Бранко, който бил убеден, че звездата на Нова телевизия го е изоставила заради финансовите му неудачи. Бранко често публикува в социалните мрежи излиянията си, които недвусмислено са насочени към майката на двете му деца.

След раздялата, Бранко остави на Ани и двете им деца апартамента в София, а самият той известно време живял на квартира. Според запознати сега Бранко и Ани изобщо не поддържали връзка помежду си, не се събирали заедно дори на семейни празници като рождените дни на двете им деца.

Прегледана: 170915

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече