А дали?! Гущерова затваря фабриката за бебета

0

Момиченцето дойде на бял свят преждевременно, но с операция и консултация с астролог 

Светлана Гущерова роди четвърто дете в рамките на 4 години. След едно момиче и две момчета новото бебе в семейството й с милионерския наследник Христиан Гущеров е момиче. Още преди раждането многодетната майка се зарече да затвори фабриката за бебета и четвъртото да й бъде последно. То, както и останалите, се роди преждевременно, но пък планирано – с операция по желание на майка си, пише Уикенд.

За раждането на бебе №4 гордата бивша плеймейтка съобщи в неделя. Тя показа букет в розово, най-вероятно от болничната си стая, и написа в социалните мрежи: „Искам от цялото си сърце да БЛАГОДАРЯ на Д-р Веселин Дяволов, Проф. Боряна Слънчева и целият екип на „Майчин Дом”! Вниманието и грижите, които винаги сте полагали към мен и моите четири ангелчета са незаменими, защото вие сте хора със златни ръце!”. Към нея веднага заваляха поздравления от хора като Нора Недкова, Златка Димитрова, Азис, Преслава, Бони и др. Малко преди раждането многодетната майка съобщи, че терминът й е през юли, но щяла да роди през юни – планирано и с операция, след като се консултирала с астролог. Ако се наложело детето да е в кувьоз, както останалите три, щяла да се намеси проф. Слънчева. Логично е да е очаквала подобно развитие на събитията, тъй като по собствено желание е избрала за операцията дата преди термина – друг е въпросът как лекарят й се е съгласил да оперира. Това, че д-р Слънчева е спомената в благодарностите, издава, че най-вероятно наистина се е наложило животът на детето да се спасява в кувьоз.

Четвъртата бременност е била най-тежка за 35-годишната майка. „Този път най-много качих – 10 кг. Болят ме кръстът и краката, вечер не мога да спя. Отекла и подута съм. Четвъртата ми бременност е най-тежка. Много, много трудна. Винаги съм мечтала за 4 деца, но ако някоя от предишните ми бременности беше като сегашната, със сигурност нямаше да стигна до четвърто”, сподели тя дни преди раждането.

„Първите 3-4 месеца бях на легло. Лекарите не даваха въобще да ставам”, твърди Светлана. Не е ясно дали е изпълнила тези препоръки, защото по Коледа пускаше в социалните мрежи снимки от Венеция – не само от леглото. А тогава вече би трябвало да е била бременна. „Доста пъти кървях и се борихме за задържане. Лежах и в болница. Няколко пъти бях и болна, та се наложи да пия антибиотици. Не ми беше никак лесно. Не мога и да пътувам. Според д-р Дяволов трябва само да си стоя вкъщи. Тежко ми е и сега, едва ходя. С четвъртото дете вече наистина разбрах, какво е да си бременна”, каза още Светлана.

Тя разкри, че се е консултирала с астролог за датата на раждането. Така направила и с второто и третото си дете. Само голямата й дъщеря – Анелия-Добромира, се родила естествено, много преди термина. Тя била в кувьоз най-дълго. Синовете й Добромир и Кристиан-Валентин останали в кувьози по две седмици. За тях, както и за новородената им сестричка, майката сама избрала датите, на които да се появят на бял свят.

Хората се чудят на смелостта й да ражда всяка година след операции. Специалистите съветват при секцио да се направи интервал поне от две години до следващо раждане, за да може организмът да се възстанови. По думите на Светла обаче нейният лекар не бил на това мнение. Затова тя без притеснения скачала от бременност в бременност. За отглеждането на децата пък имала на разположение две детегледачки, майка й също помагала, но когато Гущерова си е вкъщи, те искали да са при нея. 

Гордата блондинка е категорична, че не планира да ражда повече бебета. „Мечтаех си за четири и стига толкова. Доволно са ми 2 момичета и 2 момчета. Дотук, край!”, отсича тя. Но кой знае дали след година-две няма да се похвали и с пето?

Прегледана: 101564

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече