Безпаричие, глад и мизерия състариха тризначките (ШОК снимки)

0

Безпаричие, глад и мизерия – това представлява гурбетчийският живот на тризначките в Англия Вяра, Надежда и Любов. Или поне на две от тях – Вяра и Надежда. Тежкият живот извън граница се е отразил толкова зле на риалити звездите от „Биг Брадър“, че те са се състарили до неузнаваемост.

Тризначките заминават на гурбет в Англия няколко години след като сестра им Любов спечели голямата награда в „Биг Брадър 3“ от 200 000 лева.

Парите бързо свършват и в Лондон започват като чистачки. Неведнъж богати мъже им предлагат да заработват като компаньонки, но те отказвали. Скарват се с Любов, когато тя се запознава с бащата на детето си, заживява с него и до днес поддържа добър стандарт на живот.

Вяра и Надежда обаче мизерстват. Живеят в църква на просия и се налага да молят тв водещия Мартин Карбовски за пари за самолетни билети. Връщайки се в България, остават разочаровани и бързо успяват да се качат на самолета обратно за Обединеното кралство.

Днес 36-годишните Вяра и Надежда изглеждат като на 50 – с множество бръчки, посърнал и изтощен вид, докато сестра им Любов цъфти.

Прегледана: 182118

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече