Безхаберие! Новата на шеф Манчев не ще да гледа сина му!

0

Покрай бурната си любов с ексцентричната бизнес дама Ива Бека, шеф готвачът Иван Манчев почти не вижда двегодишния си син Александър. Наскоро малкия Сашко е проходил и проговорил, но това лято, за разлика от миналото, е останал извън плановете на баща си за семейна ваканция, пише „Уикенд”.

Малко след като през юли 2019 г. приятелката на водещия на кулинарното реалити „Кошмари в кухнята“ Цветомила роди сина си, тя бе зарязана от Иван Манчев заради бизнес дамата Ива Бека.

От тогава шеф готвачът поддържа хладни отношения с Цветомила, но често отскача до дома й в квартал „Стрелбище“, за да види сина си. Това лято обаче шеф Манчев не спазил договорката си с бившата си половинка да заведе сина си на море. Причината е тривиална – новата му изгора Ива Бека не искала да бъде по никакъв начин ангажирана с отглеждането на 2-годишното дете. И макар пред Иван Манчев да е стояла опцията да вземе и детегледачка на море, която да се грижи за Сашко, в крайна сметка детето било отписано от плановете за лятна ваканция. „Ива е дама на възраст и с положение, няма как да сменя памперси и да храни невръстно дете, пък било то и на гаджето й“, коментират приятелите на новата възлюбена на шеф Манчев.

Миналото лято Иван Манчев заведе бебето си на море, както и дъщеря си от първия си брак. С него тогава не бе приятелката му Ива Бека. Този август изтъкнатия кулинар и съдия от „Черешката на тортата“ прекара две седмици по Южното Черноморие с любимата си, отсядайки с нея в 5-звездни хотелски комплекси. Отскоро Иван Манчев си е в София за новия сезон на „Черешката на тортата“.

Куриозният момент от връзката на Иван Манчев с Ива Бека е, че тя е негова сватя. Едрогърдата блондинка, която развива сериозен рекламен бизнес, е майка на гаджето на неговия син от първия му брак.

Шеф Манчев дълги години бе женен за Марина, от която има две пораснали деца. През есента на 2018 г. обаче той се разведе със съпругата си, тъй като се залюби с много по-младата от него Цветомила. През лятото на 2019 г. Цветомила роди син на Иван Манчев, но малко след това той я напусна, оставяйки я сама с бебето им Александър.

Прегледана: 180862

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече