Бие се в гърдите! Динко Вълев се бръкна ЦЕЛИ 3000 лева за „бедни хорица“

1

Прочутият Ловец на бежанци Динко Вълев се бие в гърдите как е заделил цели 3000 лева за „бедни хорица“ в помощ покрай коронавируса.

Риалити героят съобщи във Фейсбук, че утре ще дари 15 000 яйца на нуждаещи се и прикани всички, които са в затруднение, да заповядат на паркинга на „Кауфланд“ в Ямбол.

„Наближават едни от най-хубавите празници на света. Затова реших на Велики четвъртък да даря на всички онези бедни хорица около 15 000 броя яйца.

Правя го, защото ми е голямо сърцето и мога да си го позволя“, похвали си Динко.

Jilo.bg направи проста сметка, че за птичия продукт Вълев е заделил не повече от 3000 лева от склад на едро. На фона на даренията на родните звезди и заможни личности, сумата, която се е откъснала от „голямото сърце“ на Динко за „онези бедни хорица“, е меко казано смешна. Дори стиснатият рапър Криско дари повече – 5000 лева.

Неслучайно хората, които го похвалиха за жеста в мрежата, се броят на пръсти. В същото време голяма част от потребителите изразиха възмущението си от малката сума, при положение, че Вълев винаги се е хвалел с възможностите си. Коментарите им обаче бързо бяха изтрити.

Прегледана: 84672
1 Коментар
  1. Елена казва

    АКО ВСИЧКИ ЗАНИМАВАЩИ СЕ С БИЗНЕС ЗАДЕЛЯТ КОЛКОТО ДИНКО ХОРАТА ЩЕ СА ДОВОЛНИ И ЩЕ СЕ ОБИЧАТ 1ЖИВ ДА СИ ДИНКО !

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече