Бизнес-разбивачка! Кати продава кичозни евтини бижута в нета

0

Волната пеперуда на фолка Кати, която напусна сцената преди 15 години, търгува с гривни и гердани по 40-50 лева. Бизнесът върви предимно в интернет, където г-жа Михайлова ударно развива своята търговска дейност и новото си амплоа.

Тя е категорична, че никога повече няма да стъпи на фолк сцената, заради дъщеря си. Тийнейджърката имала нужда от внимание и грижовната майка обещала, че ще й отделя всяка свободна минута. Пеенето изисквало денонощни ангажименти – лукс, който тя не можела вече да си позволи.

Дълго време сред раздяла с мъжа си Николай, актуалната някога блондинка разчитала предимно на неговата помощ, но решила, че трябва да има и свой бизнес. Така се насочила към бижутата на народни цени, надявайки се, че името й и някогашната слава ще генерират високи обороти, пише „Уикенд“.

Кати основала фирмата си на 4 юли тази година със седалище в София и с начален капитал от 100 лева. Като предмет на дейност посочила електронна търговия с аксесоари, реклама, търговско представителство и посредничество, вътрешна и външна търговия, както и всякакви други дейности, разрешени от закона.

Прегледана: 155526

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече